11 Temmuz 2010 Pazar

Ulak İzle

0 yorum
Ulak filmi online izle

Çağan Irmak ‘ın artık yönetmenlikte ve senaryo yazarlığında bir üstat seviyesine ulaştığı galiba Ulak filmi ile tescillendi. Uluslar arası saygınlığı üst düzeyde imdb de bile aldığı 6,8 puansöze gerek bırakmayan nitelikte.

Film , bilgeliği ile ünlenmiş bir seyyahın ( Zekeriya – Ç.Tekindor oynuyor) bir köye gelmesiyle başlar. Bu seyyah, geldiği ilk andan itibaren köyde birşeylerin doğru gitmediğini anlamıştır. Garip diyaloglar ve anlamsız kişiliklerin içinde hapsolmuş bir köy yeridir burası. Ancak tabiiki iyi kişiler de vardır köyde.

Bilginin paradan daha kutsal olduğunu , seyyahın orada verdiği hayat dersi ile bir kez daha göreceğiz. Yaşanan büyük bir salgın hastalıktan nasıl kurtulunabileceğini de göreceğiz.

Gerek filmin verdiği sosyal mesajlar , gerekse de çekildiği yerlerin büyüsüne kaptırmamak elde değil. Başta değerli senarist ve yönetmen Ç.Irmak ve Çetin Tekindor ‘u yürekten kutluyoruz. Issız Adam filmi ile “yerli sinemada ben de varım” diyen Melis Birkan’dan da yine standartların üzerinde bir oyunculuk gözlemlediğimizi belirtelim.

Film Bilgileri

Yapım:2007 , Türkiye
Tür:Dram, Gerilim, Gizem
Yazan ve Yöneten : Çağan Irmak
Yapımcı: Şükrü Avşar
Süre: 109 dakika
Ulak Oyuncu Kadrosu : Çetin Tekindor,Melis Birkan,Hümeyra Akbay,Yetkin Dikinciler ve Cemal Hünal.




ulak, ulak izle, ulak filmi, ulak filmini izle, ulak full izle, ulak indirmeden izle, ulak online izle, ulak filmi full izle, ulak çağan ırmak filmleri, ulak indir, ulak dvd, online sinema izle, ...

0 yorum: