11 Temmuz 2010 Pazar

Kirli Dans 2: Havana Geceleri (2004) - Sinema İzle

0 yorum

Tür: Dram / Romantik
Gösterim Tarihi: 1 Ekim 2004
Yönetmen: Guy Ferland
Yapım: 2004, ABD
Süre: 83 dk.

Oyuncular
Diego Luna (Javier Suarez) , Romola Garai (Katey Miller)
Sela Ward (Jeannie Miller) , John Slattery (Bert Miller)
Jonathan Jackson (James Phelps) , January Jones (Eve)
Mika Boorem (Susie Miller)

Filmin Konusu

50'lerin sonunda Küba'nın başkenti Havana'da bir yöneticinin kızı olan genç Katey, Amerikalı komşularının çocuklarıyla arkadaşlık etmektedir. Fakat genç kız, garsonluk yapan Javier'le tanışınca birşeyl değişmeye başlar. Javier, garsonluğun yanı sıra dansla ilgilenmektedir. Javier'in dans konusundaki yeteneğini gören Katey, beraber bir dans yarışmasına katılmayı teklif eder.

La Rosa Negra adlı bir gece kulübüne takılmaya başlayan çift, bazen de sahilde kumlar üzerinde dans ederek yarışmaya hazırlanırlar. Çiftin arasındaki vücut uyumu, kısa zamanda aralarında bir tutku yaratır.

Aşk ve dans ateşiyle final gecesine hazırlanan Katey ve Javier'i tatsız bir sürpriz beklemektedir. Havana sokakları, yaklaşan devrimin şiddetiyle dolmuştur ve Castro ülkedeki yabancıları sınır dışı etmeye başlamıştır.

kirli dans 2, kirli dans 2 izle, kirli dans 2 filmini indir, kirli dans 2 indir, kirli dans 2 torrent, kirli dans 2 download, kirli dans 2 full izle, kirli dans 2 online izle, kirli dans 2 kesintisiz izle, kirli dans 2 rapid, kirli dans 2 hotfile, kirli dans 2 havana geceleri, havana geceleri, film seyret, ...

0 yorum: