10 Temmuz 2010 Cumartesi

Tek Başına - North Country (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip

0 yorum

Tür: Dram / Tarihi
Yönetmen: Niki Caro
Yapım: 2005, ABD
Süre: 126 dk.

Oyuncular
Charlize Theron (Josey Aimes) , Elle Peterson (Karen Aimes)
Thomas Curtis (Sammy Aimes) , Frances McDormand (Glory)
Sean Bean (Kyle) , Woody Harrelson (Bill White)
Jeremy Renner (Bobby Sharp) , Richard Jenkins (Hank Aimes)
Sissy Spacek (Alice Aimes) , James Cada (Don Pearson)

Filmin Konusu

Amerika'nın tarihini değiştiren toplumsal bir hareketin çıkış noktası, Woody Harrelson ve Sissy Spacek destekli, Oscar'lı Charlize Theron'un güçlü oyunculuğu ve Whale Rider / Balina'nın Sırtında filminin yönetmeni Niki Caro ile beyazperdede can buluyor.

Başarısız evliliğinden sonra baba ocağına dönen Josey, bakması gereken iki çocuğunu düşünerek bölgenin en büyük istihdam kaynağı olan demir madenine çalışmak üzere başvurur. Josey, bedensel direnç gerektiren bu işe hazırlıklıdır ama erkek egemen bu ortamda, çalışma arkadaşlarının kendine ve kadın madencilere sindirme ve tacizine dayanamaz ve baş kaldırır. Sesini yükseltmesi, sadece gücü elinde tutanların değil, gerçeği duymak istemeyen toplumun, davranışını onaylamayan ailesinin ve korkan kadın iş arkadaşlarının tepkisiyle sonuçlanır. Tüm bu zorluklara rağmen Josey, yalnız kalmak pahasına bir avukatı ikna eder ve madencilik şirketine karşı Amerika'yı sarsan bir cinsel taciz davası açar.


Tek Başına (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip Filmini Aşağıdaki Bağlantılar Aracılığıyla İndirebilirsiniz !!!

Tek Başına (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip Filminini Full İzle

tek başına north country
tek başına izle, tek başına izle, tek başına filmini izle, tek başına online izle, tek başına filmini izle, tek başına filmini izle ve indir, north country, north country izle, north country indir, north country download, north country full türkçe dublajlı, north country torrent, north country türkçe dublaj izle, north country fragman, north country film izle, north country sinemalar, tek başına sinemalar, north country film bilgileri, north country imdb, ...

0 yorum: