31 Temmuz 2010 Cumartesi

Altıncı His - The Sixth Sense (Online Sinema İzle)

0 yorum

Film Bilgileri

Tür : Gerilim, Korku
Gösterim Tarihi : 4 Şubat 2000
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Senaryo : M. Night Shyamalan
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 1999, ABD
Süre : 107 dk.

Oyuncular

Bruce Willis (Malcolm Crowe) , Haley Joel Osment ( Cole Sear) , Toni Collette (Lynn Sear) , Olivia Williams ( Anna Crowe) , Trevor Morgan (Tommy Tammisimo) , Donnie Wahlberg (Vincent Grey)

Filmin Konusu

Bir çocuk psikiyatrisi olan Dr. Crowe, yıllar önce bir saldırıya uğramış ve hayatı değişmiştir. Son ilgilendiği hastası, 6 yaşındaki bir erkek çocuğu olan Cole Sear'ın bir sırrı vardır. Çok az insana nasip olan bir yetenekle kutsanmış ya da lanetlenmiştir: ölmüş ama huzur bulamamış insanların etrafımızda dolaşan hayaletlerini görüp onlarla konuşmaktadır.

Crowe, güçlerinin sınırlarını bilmediği ve anlayamadığı için korku içinde olan Cole'un yalnızca sırrını paylaşan tek kişi olmakla kalmayacak, aynı zamanda onunla birlikte cesur bir yolculuğa da çıkacaktır. İkisi de, içlerindeki boşluğu, yine kendi içlerine yapacakları bir yolculukta bulacakları şeylerle dolduracaklardır. Unutmamak gereken bir nokta daha olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim: gerçekler, bulundukları zaman çok acıtabilirler...

Altıncı His'in, sonradan Ölümsüz ve İşaretler ile bir tesadüf olmadığı kanıtlanan başarısı, aynı zamanda yönetmen M. Night Shyamalan'ın da kendi sineması ve grameri olan son büyük auteur'lerden biri olarak sahneye çıkışını müjdeliyor. 11 yaşındaki oyuncusunu Oscar'a aday yaparken Bruce Willis'in mainstream Hollywood filmleri dışında da, ne kadar iyi bir aktör olduğunu, Şampiyonların Kahvaltısı'ndan sonra bir kere daha ispat etmesine ön ayak oluyor.














Altıncı His, Altıncı His izle, Altıncı His filmi, Altıncı His filmini izle, Altıncı His full izle, Altıncı His seyret, Altıncı His online izle, 6. his, 6. his izle, 6. his filmi, 6. his filmini izle, 6. his seyret, 6. his online izle, 6. his full izle, The Sixth Sense, The Sixth Sense izle, The Sixth Sense filmi, The Sixth Sense filmini izle, The Sixth Sense online izle, The Sixth Sense full izle, The Sixth Sense türkçe dublaj izle, The Sixth Sense torrent, The Sixth Sense altyazılı, The Sixth Sense imdb, ...

0 yorum: