9 Temmuz 2010 Cuma

Kutsal Damacana 2: İtmen - Online Sinema İzle

0 yorum


“Kutsal Damacana” sahte bir papazın kahkahalarla dolu sihirli macerasını beyazperdeye taşımıştı. İkinci film yine “Kutsal Damacana” ön başlığı ve korku-komedi tarzıyla, Hollywood’un vazgeçilmezi “kurt adam”ını ti’ye alıyor. Özel efektleri, akıcı anlatım üslûbu ve eğlenceli konusuyla Kutsal Damacana 2: İt Men son dönemin en iddialı komedi filmi adayı olma yolunda.

Filmin Konusu
Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır. Gemi Hint okyanusunda seyrederken Somali’li korsanların saldırısına uğrar, korsanlar gemiyi ele geçirir, Fikret denize atlayıp kaçar.

Ertesi gün Fikret baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Bir kaç hintli köylü Fikret’i bulur, tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürürler.

Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur, tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp arkadaş olur.

“Ferrari’sini Satan Bilge” tadında ki Serkan, Fikret’in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur.

Fikret ve Serkan Türkiye’ye dönerler. Serkan bir kaç gün misafir etmek için Fikret’i çiflik evine davet eder.

Ertesi sabah Fikret arkadaşı Müjdat’la buluşur. Fikret’le birlikte haciz malların satıldığı Yed’i Emin Deposundan mal alıp-satmayı planlamaktadır. Fikret ve Müjdat o gece Müjdat’nin evine giderler. Uyumak için yatağa girdiklerinde o gün açık arttırmadan aldıkları tablonun içindeki kurt, tablodan çıkar, Müjdat’ın içine girer.


Film Bilgileri
Oyuncular :Şafak Sezer, Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş, Yıldırım Memişoğlu, Güzin Usta
Filmin Türü :Komedi
Orijinal Adı :Kutsal Damacana 2: İt Men
Yapımcı Firma :İyi Seyirler Film
Yapım Yılı :2009
Yapım Ülkesi :Türkiye

Filmin fragmanı aşağıda bulunmaktadır.
kutsal damacana 2, kutsal damacana 2 izle, kutsal damacana 2 fragman, kutsal damacana 2 indirmeden izle, kutsal damacana 2 nin konusu, kutsal damacana 2 şafak sezer, kutsal damacana 2 mustafa üstündağ, kutsal damacana 2 online izle, kutsal damacana 2 nin konusu, kutsal damacana 2 itmen, kutsal damacana 2 itmen full izle, kutsal damacana 2 filmi, kutsal damacana 2 itmen filmini izle, kutsal damacana 2 itmen şafak sezer, kutsal damacana 2 torrent, kutsal damacana 2 itmen download, kutsal damacana 2 itmen filmi, ...

0 yorum: