10 Temmuz 2010 Cumartesi

Tek Başına - North Country (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip

0 yorum

Tür: Dram / Tarihi
Yönetmen: Niki Caro
Yapım: 2005, ABD
Süre: 126 dk.

Oyuncular
Charlize Theron (Josey Aimes) , Elle Peterson (Karen Aimes)
Thomas Curtis (Sammy Aimes) , Frances McDormand (Glory)
Sean Bean (Kyle) , Woody Harrelson (Bill White)
Jeremy Renner (Bobby Sharp) , Richard Jenkins (Hank Aimes)
Sissy Spacek (Alice Aimes) , James Cada (Don Pearson)

Filmin Konusu

Amerika'nın tarihini değiştiren toplumsal bir hareketin çıkış noktası, Woody Harrelson ve Sissy Spacek destekli, Oscar'lı Charlize Theron'un güçlü oyunculuğu ve Whale Rider / Balina'nın Sırtında filminin yönetmeni Niki Caro ile beyazperdede can buluyor.

Başarısız evliliğinden sonra baba ocağına dönen Josey, bakması gereken iki çocuğunu düşünerek bölgenin en büyük istihdam kaynağı olan demir madenine çalışmak üzere başvurur. Josey, bedensel direnç gerektiren bu işe hazırlıklıdır ama erkek egemen bu ortamda, çalışma arkadaşlarının kendine ve kadın madencilere sindirme ve tacizine dayanamaz ve baş kaldırır. Sesini yükseltmesi, sadece gücü elinde tutanların değil, gerçeği duymak istemeyen toplumun, davranışını onaylamayan ailesinin ve korkan kadın iş arkadaşlarının tepkisiyle sonuçlanır. Tüm bu zorluklara rağmen Josey, yalnız kalmak pahasına bir avukatı ikna eder ve madencilik şirketine karşı Amerika'yı sarsan bir cinsel taciz davası açar.


Tek Başına (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip Filmini Aşağıdaki Bağlantılar Aracılığıyla İndirebilirsiniz !!!

Tek Başına (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip Filminini Full İzle

tek başına north country
tek başına izle, tek başına izle, tek başına filmini izle, tek başına online izle, tek başına filmini izle, tek başına filmini izle ve indir, north country, north country izle, north country indir, north country download, north country full türkçe dublajlı, north country torrent, north country türkçe dublaj izle, north country fragman, north country film izle, north country sinemalar, tek başına sinemalar, north country film bilgileri, north country imdb, ...

Paris'te Son Tango - Last Tango In Paris (1972) İzle ve İndir

0 yorum


http://www.imdb.com/title/tt0070849/


Film Bilgileri

Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Bernardo Bertolucci
Yapım : 1972, İtalya / Fransa
Süre : 124 dk.

Oyuncular
Marlon Brando, Maria Schneider, Maria Michi
Giovanna Galletti, Gitt Magrini, Catherine Allegret
Luce Marquand, Marie-Helene Breillat, Catherine Breillat

Filmin Konusu
Paris'te Son Tango'nun duygulu ve duyarlı dünyasına ve "döneminin en tartışmalı filmi"ne (Leonard Maltin) girmeye hazır olun. İki Akademi Ödülü'ne aday -öncesi ve sonrasındaki tüm filmlerden farklı ve güçlü bir cinsel enerji yayan bu modern klasik kitleleri şoka soktu... Ve "bir sanat dalının görüntüsünü sonsuza kadar değiştirdi." (Pauline Kael)

O (Marlon Brando), Paris'te yaşayan, vefat etmiş eşini unutamayan 45 yaşında bir Amerikalı'dır. Diğeri (Maria Schneider), genç bir film yapımcısıyla nişanlı 20 yaşında Parisli bir güzeldir. Birbirlerinin isimlerini dahi bilmemelerine rağmen, bu iki acı çeken ruh cinsel açlıklarını gidermek için kendi karanlık, trajik hayatları kadar boş bir apartman dairesinde buluşurlar. Durduramadıkları bir dansın çılgın temposuna kapılan bu iki sıradışı sevgili, tutkularını hayal edebileceklerinin çok ötesinde erotik doruklara çıkartır ve derinliklere götürürler.

Filmin Boyutu 0.97 GB


Fragman
pariste son tango, pariste son tango izle, pariste son tango video, pariste son tango sevişme, pariste son tango indir, pariste son tango filmi, pariste son tango fragman, pariste son tango konusu, pariste son tango filmi hakkında, pariste son tango filmini izle, pariste son tango filmini indir, pariste son tango filmi full izle, pariste son tango tek link indir, pariste son tango download, pariste son tango rapidshare, rapidshare film indir, pariste son tango tek link indir, pariste son tango torrent, pariste son tango online izle, ...

Ölüm Zili - Gosa / Death Bell (Türkçe Altyazı Film İndir)

1 yorum


Ölüm Zili Filminin Konusu

Gosa, kolejlere girmek için her Koreli öğrencinin vermesi gereken bir sınavdır. Okulun en başarılı yirmi öğrencisi seçilerek özel bir sınıfta toplanır ve sınav için çalıştırılmak istenir. Ders video gösterimi ile başlamışken aniden görüntü gider ve sırası boş duran arkadaşları, hızla su dolan bir akvaryum içinde ekrana gelir. O sırada bir ses, akvaryuma çizilmiş olan sorunun zamanında çözülememesi durumunda arkadaşlarının öleceğini söyler.


Filmin Türü :Korku, Gerilim
Orijinal Adı :Gosa / Death Bell
Yapım Yılı :2008
Yapım Ülkesi :Güney Kore
Orijinal Dili :Korece
Filmin Süresi :88 dakika

Ölüm Zili - Gosa / Death Bell filmine ait bazı resimler aşağıda bulunmaktadır.


Ölüm Zili - Gosa / Death Bell filmini indirmek için aşağıdaki linkleri kullanın.

RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting


Altyazi İçindedir...

Sifre: RapidShare: Easy Filehosting


Ölüm Zili - Gosa / Death Bell filminin fragmanı aşağıdadır.


ölüm zili, ölüm zili izle, ölüm zili fragman, ölüm zili indir, ölüm zili full indir, ölüm zili online izle, ölüm zili kesintisiz izle, ölüm zili fragmanını izle, ölüm zili filmi, ölüm zili filmini indir, ölüm zili filmini izle, ölüm zili film bilgileri, ölüm zili filmi hakkında, ...

İnfazcı - The Punisher (2004) Türkçe Dublaj/DVDRip

0 yorum

Tür: Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi: 24 Eylül 2004
Yönetmen: Jonathan Hensleigh
Yapım: 2004, ABD
Süre: 124 dk.

Oyuncular
Thomas Jane (Frank Castle/The Punisher) , John Travolta (Howard)
A. Russell Andrews (Jimmy Weeks) , James Carpinello (John Saint)
Ben Foster (Spacker Dave) , Laura Elena Harring (Livia Saint)
Tom Jane (Frank Castle) , Roy Scheider (Baba Frank Castle)
Mark Collie (Harry Heck) , Rebecca Romijn-Stamos (Joan)

Filmin Konusu
FBI ajanı Frank Castle bir süreliğine yaşadığı hayattan uzaklaşıp dinlenme kararı almıştır. Amacı son görevini de başarıyla tamamladıktan sonra karısı ve oğluyla Londra’ya taşınıp sakin bir hayat sürmektir.

Her ne kadar son görevini başarsada Castle istediği huzurlu yaşama kavuşamaz. Çıkan çatışmada mafya liderlerinden Hoeard Saint’in oğlu da uyuşturucu satıcılarıyla beraber ölmüştür ve Saint oğlunun intikamını alabilmek için Castle’ın ailesini öldürtür. Saint’in adamları Castle’ın da öldüğünü zannederek olay yerinden kaçarlar ancak O bir mucize eseri hayatta kalmayı başarır.

Sahip olduğu her şeyi yitiren Castle’ın artık hayatta tek amacı kalmıştır, O’na bu acıyı yaşatan herkesi bulma ve cezalandırma. Engellenemez bir ölüm makinesine dönüşür ve silahlarını belirleyip ailesinin katillerinin peşine düşer. Marvel’ın beyazperdeye transfer olmuş kahramanlarından Punisher’ın uyarlaması olan Cezalandırıcı/Frank Castle’ı Thomas Jane canlandırıyor, karşısına kötü adam olarak çıkansa John Travolta.

İnfazcı filmini aşağıdan partlar halinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca İnfazcı (The Punisher) filminin fragmanıda aşağıda bulunmaktadır.


infazcı, infazcı izle, infazcı filmi, infazcı filmini izle, infazcı indirmeden izle, infazcı full izle, infazcı online izle, infazcı indir, infazcı partlar, infazcı download, infazcı torrent, infazcı link, infazcı full indir, infazcı full download, infazcı tek link indir, the punisher, the punisher izle, the punisher filmi, the punisher indir, the punisher download, the punisher torrent, the punisher 2004, the punisher oyuncuları, the punisher film bilgileri, infazcı 1, infazcı 2, infazcı türkçe dublaj download, the punisher infazcı fragman, full film indir, ...

Kraliçe - The Queen Filmini İzle ve İndir

0 yorum



Tür: Dram / Biyografi
Gösterim Tarihi: 23 Şubat 2007
Yönetmen: Stephen Frears
Yapım: 2006, İngiltere / Fransa / İtalya
Süre: 97 dk.

Oyuncular
Helen Mirren (HM Queen Elizabeth II) , Michael Sheen (Tony Blair)
James Cromwell (Prince Philip) , Sylvia Syms (HM The Queen Mother)
Alex Jennings (Prince Charles) , Helen McCrory (Cherie Blair)
Roger Allam (Robin Janvrin) , Tim McMullan (Stephen Lamport)

Filmin Konusu
İngiltere Kraliçesi, Prenses Diana'nın ölümü ardından bir yandan kamuoyunun belirli bir süre yas tutulması ile ilgili talebini karşılamak, bir yandan da ailenin karşılaşmış olduğu trajik durumla baş edebilmek açısından zor günler geçirmektedir.

Bu arada kalmışlık durumunu espirili bir dille anlatmayı seçenyönetmen Stephen Frears, İngiltere'de geleneğin temsilcisi olan Kraliyet Ailesi'ni masaya yatırıyor. Variety'den Derek Elley'in de ifade ettiği gibi "Gelenekle aykırı olanın birbiri ile çatıştığı ve aynı zamanda birbirinden faydalandığı ustaca yazılmış ve oynanmış" bir film The Queen.







kraliçe, kraliçe izle, kraliçe filmi, kraliçe filmini izle, kraliçe indirmeden izle, kraliçe full izle, kraliçe filmini indir, the queen indir, the queen filmi, the queen full indir, kraliçe filminin konusu, kraliçe filmi hakkında, kraliçe filmi fragman, kraliçe the queen filmi izle, indirmeden sinema izle, ...

Angelanın Külleri - Angelas Ashes (1999) İzle

0 yorum

1935 yılında Brooklynin İrlandalı göçmenlerin yaşadığı kesimindeki ucuz kira evlerinden birinde yaşayan alkolik bir baba, hasta bir anne ve dört küçük çocuk, yoksulluk yüzünden Yeni Dünyada; Amerikada daha fazla kalamayarak anavatanları İrlandaya dönerler. Özgürlük Anıtına merhaba yerine elveda diyen tarihteki ilk ve tek İrlandalı aile olarak açlığın, işsizliğin ve sefaletin kol gezdiği 1930ların İrlandasında zorlu bir yaşam mücadelesi vereceklerdir.

Angelanın Külleri - Angelas Ashes (1999)

Tür: Dram
Yönetmen: Alan Parker
Oyuncular: Devon Murray,Emily Watson,Robert Carlyle,Michael Legge,Eileen Pollock
Yapımcı: John Williams
Süresi: 2 saat 15 dk


Diptekiler - Below Filmini İzle

0 yorum
Diptekiler - Below

İkinci Dünya Savaşının sonlarına doğru, ilerlemekte olduğu sessiz ve karanlık denizde, Amerikan denizaltısı Tiger Shark , Almanlar tarafından batırılmış bir İngiliz hastane gemisinden sağ olarak kurtulmayı başarmış üç İngilize rastlar. Gemiye alınan üç kazazede de garip davranışlar sergilemektedir. Özellikle hemşire olan, tüm mürettebatın huzurunu kaçırmaktadır. Denizaltıdan sorumlu olan Çavuş Brice ekibi kontrol altına almaya çalışsa da Almanların attığı bombayla büyük hasar görmüş olan, sinirlerin iyice gerildiği denizaltıda düzeni sağlayamaz. Bir yandan da gemide esrarengiz olaylar olmaya başlamıştır. Mürettebattan pek çok askerin gördüğünü iddia ettiği garip bir yüz ve hareket edip konuşabilen bir ceset bu garipliklerin sadece yüzeyde olanlarıdır.

Diptekiler ~ Below (2002)
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Macera, Savaş
Yönetmen: David Twohy
Oyuncular: Jason Flemyng,Zach Galifianakis,Bruce Greenwood,Matthew Davis,Scott Foley
Yapımcı: Graeme Revell
Süresi: 1 saat 45 dk

Film videosu bulunmamaktadır.

Olmaz Olsun - Sinema İzle

0 yorum
Olmaz Olsun--poster

Yönetmen : Temel Gürsu
Senaryo Yazarı : Arda Uskan
Tür : Duygusal , Dram , Müzikal , Macera
Ferdi Tayfur'un rol aldığı unutulmaz bir film... İyi seyirler !


Ay Dansı - Moonwalker (Online Sinema İzle)

0 yorum

Michael ve küçük arkadaşlarının kötü kalpli uyuşturucu satıcısı Mr. Bige karşı verdiği mücadeleyi konu eden film senaryosu başlamadan önce canlı Man in Mirrror performansı ve Michaelın müzikal geçmişinin bir özetiyle giriş yapılan Moonwalker filmi MJin film adına yaptığı en akılda kalan projesi olmuştur. MJin Bad Dünya Turunu sürdürdüğü 1988 yılında sinemalarda gösterime giren Moonwalker efektleri ve animasyon çalışmalarının yanı sıra Smooth Criminal videosunu da bünyesinde barındırmaktadır. Esasında Michael, Smooth Criminal için uzun bir klip çekmeyi düşünmüş ve çapı büyüyen projeyi daha sonra bir filme dönüştürmeye karar vermiştir. Moonwalker filmi de böyle bir gelişim ile ortaya çıkmıştır.

Ay Dansı - Moonwalker (1988)
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Macera, Müzikal, Suç
Yönetmen: Jim Blashfield, Jerry Kramer, Colin Chilvers
Oyuncular: Michael Jackson,Joe Pesci,Dante Basco,Nikki Cox,Mick Jagger
Yapımcı: Michael Jackson, Bruce Broughton
Süresi: 1 saat 33 dk

New York'ta Beş Minare (Fragman)

0 yorum
New York'ta Beş Minare

Filmde iki Türk polisini canlandıran Mustafa Sandal ve Mahsun Kırmızıgülün FBIın yakaladığı Türk kaçakçıyı teslim almak için gittikleri Newyorkta yaşadıkları anlatılıyor.

New Yorkta Beş Minare (2010, 2011)
  • Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Macera, Polisiye, Politik
  • Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
  • Oyuncular: Haluk Bilginer,Engin Altan Düzyatan,Ali Sürmeli,Danny Glover,Mahsun Kırmızıgül
  • Yapımcı: Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen, Tevfik Akbaşlı
  • Web Sitesi: www.newyorktabesminare.com
New York'ta Beş Minare filmi 5 Kasım 2010 tarihinde gösterime giricektir. Aşağıdan New York'ta Beş Minare filminin fragmanını izleyebilirsiniz.

New York'ta Beş Minare izle, New York'ta Beş Minare filmi, New York'ta Beş Minare filmini izle, New York'ta Beş Minare fragman, New York'ta Beş Minare nezaman, New York'ta Beş Minare sinemalar, New York'ta Beş Minare sinema çekimi, New York'ta Beş Minare sinemalarda, New York'ta Beş Minare mahsun kırmızıgül, New York'ta Beş Minare fragman, New York'ta Beş Minare fragmanını izle, New York'ta Beş Minare torrent, New York'ta Beş Minare filmi izle, New York'ta Beş Minare çekimleri, online sinema izle, ...

Tarihi Eser - Kickin ıt Old Skool (Komedi Filmleri)

0 yorum

Justin schumaker bir break dans tutkunu ve bu dansı süper icra eden bir gençtir. Bir gösterisi sırasında komaya girecek ve yaklaşık yirmi yıl komada kalacaktır..Uyandığında 12 yaşından 31 yaşına gelmiş olan justin , eski alışkanlıklarını sürdürme eğilimindedir. Zaten komaya giren bir insanın günümüz trendine ayak uydurması beklenemez herhalde..Bu sinema filmi de çatlak bir dansçının , eski gruplarını yeniden oluşturmak için verdiği komik mücadeleyi anlatıyor.Ayrıca Christopher McDonald , sinemaseverlerin komedi filmlerinden aşina olduğu yüzlerden…

Sinema izleyicilerinin genel kanısına göre film “esmese de gürleyen” tarzda komedi filmlerinden…

Film Bilgileri

Yapım: 2007 , Amerika
Tür:Komedi , Genel
Yönetmen:Harvey Glazer
Senaryo:Josh Siegal, Trace Slobotkin, Dylan Morgan
Yapımcı:Jamie Kennedy, Bob Yari, John J. Hermansen, Phillip Glasser
Süre: 106 dakika
Tarihi Eser Filminin Oyuncu Kadrosu : Christopher McDonald,Jamie Kennedy,Michael Rosenbaum,Maria Menounos ile Debra Jo Rupp.





Öldüren Oyun - Long Time Dead (2002) (Sinema İzle)

0 yorum

Aynı apartmanda birlikte yaşayan Rob, Stella, Webster, Spencer, Joe, Liam ve Annie katıldıkları bir partide canları sıkılınca doğaüstü olaylara merakalı Lucynin önerisiyle buldukları bir Quija borad (cadı tahtası) ile ruh çağırma seansı yapmaya karar verirler. Ancak eğlence kısa sürede kabusa dönüşür.

Öldüren Oyun - Long Time Dead (2002)
Tür: Gençlik, Gerilim, Korku
Yönetmen: Marcus Adams
Oyuncular: Marsha Thomason,Lukas Haas,Alec Newman,Tom Bell,James Hillier
Yapımcı: Don Davis
Süresi: 1 saat 35 dk


öldüren oyun,
öldüren oyun izle, öldüren oyun filmi, öldüren oyun filmini izle, öldüren oyun full izle, öldüren oyun indirmeden izle, öldüren oyun filmi izle, öldüren oyun online izle, öldüren oyun kesintisiz izle, long time dead, long time dead filmi, online sinema izle, ...

Mandate Filmi Altyazılı İzle

0 yorum

Mandate filmi altyazılı izle

Film Whagoklee isimli bir yerde başlayan ve bir sürü kadının ölümüne neden olan seri cinayet olaylarını araştıran bir adamın öyküsünü anlatan bir aksiyon gizem filmi..

Seri cinayet olayları uzunca bir süre çözülemediğinden bölge insanı oradan göç edecek ve bir süre sakinleşecektir. Taa ki iki üniversiteli kızın da başına aynı sorun gelene kadar..Şimdi Mandate işini yapmalı ve bu sapığı durdurmalıdır..

Yapım : 2008 Güney Kore
Yönetmen – Senaryo : Hee-joon Park
Tür : Aksiyon , Gerilim, Gizem
Süre: 82 dakika
Dili : türkçe altyazılı
Başroller : Hyun-kyoon Lee,Da-in Yu ile Won-cheol Shim.










Boş Ev Filmini İzle

0 yorum

Boş Ev Filminin Konusu

Genç ve gizemli bir adam hayatını tatildeki insanların boş evlerine girerek geçirmektedir. Başkasına ait evlere, yaşamlara girip çıkan bu tuhaf yabancı, tanımadığı insanların yataklarında yatıp, onların dolaplarından karnını doyurur, bunun karşılığında evlerindeki bozuk aletleri tamir eder, çamaşırlarını yıkar. İçine girdiği evleri sahipleri dönmeden terkeden gizemli genç günün birinde girdiği evin boş olmadığını farkeder. Kocası tarafından şiddete maruz bırakılan eski bir model’in evine giren genç adam bir süre, kadının varlığını farketmez. Genç adam ve kadın birbirlerinin farkına vardıklarında, kelimelerin gereksiz olduğu bir yolculuğa çıkarlar.

Yönetmen :Ki-duk Kim
Senaryo :Ki-duk Kim
Oyuncular :Jin-mo Ju, Jeong-ho Choi, Joo-suk Lee, Mi-suk Lee, Sung-hyuk Moon
Filmin Türü :Dram, Romantik
Orijinal Adı :Bin Jip
Yapımcı Firma :Ki-duk Kim
Yapım Ülkesi :G. Kore/Japonya
Orijinal Dili :Korece
Filmin Süresi :95 dakika



Göz Filmini İzle

0 yorum

goz

Göz – The Eye – Türkçe Dublaj

Sinema filminin türü:Korku, Gerilim, Gizem
Sinema filminin tarihi:2008
Sinema filminin Yönetmeni:Xavier Palud
Sinema filminin oyuncuları:Jessica Alba Chloe Moretz Parker Posey Alessandro Nivola Tamlyn Tomita
Sinema filminin ülkesi:Amerika

Xavier palud imzalı korku gerilim filmi 2008 yılında gösterime girdi. Jessica alba filmin başrollerini oynamıştı.















9 Temmuz 2010 Cuma

17 Yeniden - 17 Again film izle

0 yorum


17 Again – 17 Yeniden – Türkçe Altyazı

Gençlik, Komedi
2009
ABD
Burr Steers
Zac Efron Michelle Trachtenberg Hunter Parrish Leslie Mann Matthew Perry
komedi film izle, komedi filmleri, komik film izle

Burr steers imzalı bu film 2009 yılında vizyona girdi. Eğlenceli bir gençlik komedisi olan 17 yeniden filmini keyifle izlemenizi diliyoruz.

17 Yeniden Filminin Konusu

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike, 20 yıl sonra, evliliği sallantıda, işte terfi edemezken mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın 17 yaşındaki görünümü, 30 küsur yaşındaki tavırları öğrenciler arasında hiç hoş karşılanmaz. Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybetme riskiyle karşı karşıyadır.



















Birkaç Dolar İçin Filmini İzle

0 yorum

Birkaç Dolar İçin

  • Türkçe Dublaj
  • 1967
  • Almanya, İspanya, İtalya, Monako
  • Aksiyon, Western, Gerilim
  • Sergio Leone
  • Clint Eastwood Lee Van Cleef Gian Maria Volonte Benito Stefanelli Klaus Kinski

Western sevenleri eski yıllara yani 1967 lere götüren bir kaç dolar için Sergio Leone imzasını taşıyor. Dört farklı ülkenin yapımcısı konumunda olduğu sinema filmi izlenmeyi hakediyor.


İyi seyirler dileriz !!!




















birkaç dolar için, birkaç dolar için izle, birkaç dolar için full izle, birkaç dolar için filmini izle, birkaç dolar için indirmeden izle, birkaç dolar için vahşi batı filmi, birkaç dolar için western, birkaç dolar için film müziği, birkaç dolar için indir, birkaç dolar için online izle, online sinema izle, ...