18 Temmuz 2010 Pazar

Karabasan - Boogeyman İzle

0 yorum

http://www.imdb.com/title/tt0357507/


Tür: Dram / Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi: 13 Mayıs 2005
Yönetmen: Stephen T. Kay
Yapım: 2005, ABD / Yeni Zelanda
Süre: 86 dk.

Oyuncular
Barry Watson (Tim Jensen) , Emily Deschanel (Kate)
Skye McCole Bartusiak (Franny) , Tory Mussett (Jessica)
Lucy Lawless (Mary Jensen) , Robyn Malcolm (Katie)
Charles Mesure (Bay Jensen)

Filmin Konusu
Tim görünüş olarak yaşıtlarından farkı olmayan sağlıklı bir gençtir. Sadece kendisine çok yakın olanlar onun hayatının karanlık tarafını bilirler.

Babasının evi terk etmesiyle annesiyle baş başa kalan Tim, annesi de ölünce yetimhanede büyümüş ve çocukluğu boyunca psikiyatrik tedavi görmüştür. Ona, her ne kadar, babasının onları terk ettiği söylendiyse de o, babasının başına gerçekten neler geldiğini bilen tek kişidir.

Doktorlar tarafından artık iyileştiği söylenen Tim çocukluk kabuslarından yavaş yavaş kurtulsa da dehşet bir türlü tamamen sona ermez. Artık tek çaresi kalmıştır: çocukluğunun geçtiği evde bir gece geçirmek ve korkularıyla yüzleşmek.


Karabasan, Karabasan izle, Karabasan izle indir, Karabasan indir, Karabasan film, Karabasan filmi, Karabasan intersinema, Karabasan sinemalar, Karabasan download, Karabasan film serisi, Karabasan seri izle, Karabasan full izle, Karabasan fragman, Karabasan online izle, Karabasan rapidshare, Karabasan online indir, Karabasan filmini indir, Karabasan 2005, Karabasan 2005 filmi izle, ...

0 yorum: