30 Temmuz 2010 Cuma

Kutsal Bakire - Saint Ange (2004) Türkçe Dublaj Film İzle

0 yorum

Tür : Korku / Fantastik / Dram / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 10 Mart 2006
Yönetmen : Pascal Laugier
Yapım : 2004, Fransa
Süre : 98 dk.

Oyuncular
Virginie Ledoyen (Anna Jurin) , Lou Doillon (Judith)
Catriona MacColl (Francard) , Dorina Lazar (Helenka)
Virginie Darmon (Mathilde) , Jérôme Soufflet (Daniel)
Marie Henry (Marie) , Eric Prat (Sosyal Hizmetler)

Filmin Konusu
Saint Ange kapatılmak üzere olan bir yetimhanedir ve artık Judith’ten başka misafiri yoktur. Anna ise içindeki bu garip çocukla nerdeyse unutulmuş olan binayı temizlemek üzere tutulmuştur.

Ancak zaman ilerledikçe Anna yetimhanede yalnız olmadıklarını düşünmeye başlayacaktır. Koridorlardan gelen tuhaf sesler, çocuk kahkahaları genç kadına Judith’ten başka çocukların da hala binada olduklarını düşündürmeye başlar.

1960’ların atmosferinde, Fransız Alplerinin ormanlarına gömülmüş bu yetimhanede, yardımcısı Helenka’da dahil, Anna’dan başka kimse bu akıl oyunlarını yaşamamaktadır.



Kutsal Bakire, Kutsal Bakire izle, Kutsal Bakire filmi, Kutsal Bakire filmini izle, Kutsal Bakire full izle, Kutsal Bakire tam ekran izle, Kutsal Bakire google video, Kutsal Bakire full divx izle, Kutsal Bakire türkçe izle, Kutsal Bakire türkçe dublaj izle, Kutsal Bakire full izle, Kutsal Bakire film izle, Kutsal Bakire fragman, Kutsal Bakire konusu, Kutsal Bakire online izle, Kutsal Bakire filmini seyret, Kutsal Bakire filmi full izle, Kutsal Bakire indir, Kutsal Bakire download, Kutsal Bakire hd izle, Saint Ange, Saint Ange izle, Saint Ange filmi, Saint Ange filmini izle, Saint Ange 2004, Saint Ange filmi full izle, ...

0 yorum: