18 Temmuz 2010 Pazar

Ocean's Eleven - Oceans 11 (Sinema İzle)

0 yorum


Ocean's Eleven Filminin Konusu

Profesyonel bir soyguncu olan Danny Ocean (George Clooney) tam bir aksiyon adamıdır. Hapishaneden şartlı salıverilmesine henüz 24 saat kalmışken bile, bir sonraki soygun planının son rütuşları yapmaktadır. Vazgeçemediği 3 kuralı uygulayarak yapaçaktır soygununu; kimseye zarar verme, haketmeyen kimseden çalma ve oyunu kaybedecek hiçbirşeyin yokmuş gibi oyna.

Danny dünyada görülmemiş incelikle hazırlanmış kumarhane soygununun organizasyonluğunu yapaçaktır. Bir geceyarısı, Danny ve özenle şeçilmiş işlerinde muhteşem 11 adamı Terry Benedict'in (Andy Garcia) Los Angeles'ta sahip olduğu 3 kumarhaneden toplam 150 milyon USD çalacaklardır.Danny'nin eski karısı Tess (Julia Roberts) ile çıkmaya başlayan Terry, kuşkusuz daha fazlasını da haketmiştir O'na göre.

Şimdi Danny istediği parayı ele geçirmek için hem hayatını hem de Tess ile tekrar barışma şansını riske atmaktadır. Yine de herşey Danny'nin ince elenen planına uygun gelişirse, iki arzusu arasında seçim yapması da gerekmeyecektir.

Yönetmen :Steven Soderbergh
Senaryo :George Clayton Johnson, Jack Golden Russell
Oyuncular :George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia
Filmin Türü :Komedi, Polisiye, Gerilim, Suç
Orijinal Adı :Ocean's Eleven
Yapımcı Firma :Warner Bros
Yapım Yılı :2001
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce/İtalyanca/Japonca
Filmin Süresi :116 dakika


Ocean's Eleven, Ocean's Eleven izle, Ocean's Eleven filmi, Ocean's seri, Ocean's Eleven filmini izle, Ocean's Eleven indir, Ocean's Eleven online indir, Ocean's 11 indir, Ocean's Eleven filmini indir, Ocean's Eleven download, Ocean's Eleven rapidshare, Ocean's Eleven türkçe dublaj, Ocean's Eleven filmini türkçe izle, Ocean's Eleven filminin oyuncuları, Ocean's Eleven filmi hakkında, Ocean's Eleven online seyret, Ocean's Eleven fragman, George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia, George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia ocean's eleven, George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia oyuncuları oceans 11 filminde, oceans 11, oceans 11 filmi izle, online sinema izle, ..

0 yorum: