1 Ağustos 2010 Pazar

İndiana Jones: Kamçılı Adam

0 yorum

Indiana Jones: Kamçılı Adam Filminin Konusu

Şangay'da bir gece kulübündeki kargaşadan son anda kaçan Indiana Jones, yanında uzakdoğulu küçük yardımcısı ve istemeden kader birliği ettiği genç ve çekici şarkıcı Willie olduğu halde, kendisini Hindistan'da bulur. Maceraperest arkeolog, küçük bir köydeki çocukları kaçırarak madende çalıştıran ve zulüm eden Thuggee tarikatıyla karşı karşıya gelir.

Kana susamış bu şeytani tarikatın hedefi, yüz yıl önce İngiliz sömürgeciler tarafından yasaklanan korkunç eylemlerine devam etmek için madenlerde kaybolmuş olan kutsal elmasları bulmaktır.

Yönetmen :Steven Spielberg
Senaryo :Willard Huyck, Gloria Katz
Oyuncular :Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan, Amrish Puri,Roshan Seth
Filmin Türü :Aksiyon, Macera
Orijinal Adı :Indiana Jones and the Temple of Doom
Yapımcı Firma :Paramount Pictures
Yapım Yılı :1984
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce, Sinhala
Filmin Süresi :118 dakika


İndiana Jones: Kamçılı Adam, İndiana Jones: Kamçılı Adam izle, İndiana Jones: Kamçılı Adam filmi, İndiana Jones: Kamçılı Adam seyret, İndiana Jones: Kamçılı Adam full izle, İndiana Jones: Kamçılı Adam film bilgileri, İndiana Jones: Kamçılı Adam online izle, İndiana Jones: Kamçılı Adam full seyret, İndiana Jones: Kamçılı Adam filmini online full indirmeden kesintisiz tam ekran izle, İndiana Jones: Kamçılı Adam atv, İndiana Jones: Kamçılı Adam saat 20.00, İndiana Jones: Kamçılı Adam atv izle, İndiana Jones: Kamçılı Adam canlı izle, İndiana Jones: Kamçılı Adam tv de bugün, ...

0 yorum: