25 Temmuz 2010 Pazar

Miami Vice Filmini İzle

0 yorum

Miami Vice Filminin Konusu

Sonny Crockett (Colin Farrell) ve Ricardo Tubbs’un (Jamie Foxx) çok acı bir haber almasıyla başlar. Polis teşkilatının üst kademelerindeki bir bilgi sızdırması sonucunda Miami’deki uyuşturucu şebekesini yok etmeye çalışan iki federal ajan ve onlara haber sağlayan bir arkadaşlarının ailesi öldürülmüştür. Konuyla yakından ilgilenmeye başlayan iki dedektifin yaptığı araştırma onları Aryan Kardeşliği örgütüne mensup acımasız katillerin ve dünya çapında gizlilikle korunmakta olan globalize uyuşturucu trafiği şebekesinin kapısına kadar götürür.

Ortaklar görevleri sırasında uyuşturucu kartelinin Çin-Küba melezi güzel finans uzmanı Isabella ile (Gong Li) karşılaşırlar. Isabella’nın görevi, uyuşturucu trafiği için gereken para hareketini sağlamak, para aklamak ve yatırım yapmaktır. Sonny Crockett bu güzel finansçıyı karanlık güçlerden uzak tutmaya çalışırken ikisi arasında kaçınılmaz bir aşk ilişkisi başlar. Öte yandan diğer ortak Ricardo Tubbs da, istihbarat analisti kız arkadaşı Trudy’i (Naomie Harris) tehlikelerden korumaya çabalarken uyuşturucu trafiğinin merkez noktasına sızma çalışmasını sürdürmektedir.

Güney Florida’daki gizli uyuşturucu nakliyesi ile ilgili çalışmasını sürdüren Sonny Crockett ile Ricardo Tubbs, Yeni Yeraltı Düzeni’nin işleyiş mekanizmalarını araştırırken arkadaşlarının ölümünden sorumlu olan grubu da tanımlamaya çalışırlar. İki ortağın görevi sırasında istihbarat ve uyuşturucu hatlarının kimi zaman aynı noktada kesişmesi yüzünden herşey birbirine karışacak, kanunun hangi tarafında yer aldıklarını dahi unutacak noktaya geleceklerdir.

Yönetmen :Michael Mann
Senaryo :Michael Mann
Oyuncular :Colin Farrell, Jamie Foxx, Li Gong, Naomie Harris, Ciarán Hinds
Filmin Türü :Aksiyon, Polisiye, Dram
Orijinal Adı :Miami Vice
Yapımcı Firma :Universal Pictures
Yapım Yılı :2006
Yapım Ülkesi :Almanya / ABD
Orijinal Dili :Hawaice / İngilizce
Filmin Süresi :134 dakika



Miami Vice, Miami Vice izle, Miami Vice filmi, Miami Vice fox, Miami Vice fox tv izle, Miami Vice filmini izle, Miami Vice fragman, Miami Vice filmi full izle, Miami Vice indirmeden izle, Miami Vice online izle, Miami Vice seyret, Miami Vice online izle, Miami Vice filmi izle, Miami Vice online seyret, Miami Vice full film izle, online sinema izle, ...

0 yorum: