11 Temmuz 2010 Pazar

Kazanma Hırsı (Any Given Sunday) 1999 Türkçe Dublaj

0 yorum

Tür: Dram
Gösterim Tarihi: 5 Mayıs 2000
Yönetmen: Oliver Stone
Yapım: 1999, ABD
Süre: 162 dk.

Oyuncular
Al Pacino , Cameron Diaz , Dennis Quaid
LL Cool J , James Woods , Jamie Foxx
Matthew Modine , Jim Brown , Bill Bellamy

Filmin Konusu

Tony D'Amato'nun antrenörü olduğu takımın yıldızlarından olan Cap Rooney, bir gün bir maç sırasında maruz kaldığı bir faul sonucu ağır derecede sakatlanıp spor yaşantısı bitince takım, çok önemli kozlarından birini kaybetmiş olur.

Onun yerini tutması düşüncesiyle takıma alınan Willie Beaman, hırçınlıkları ve yaşadığı talihsizlikler nedeni ile kariyerini, bir türlü üst seviyelere taşıyamamıştır. Eline geçen bu fırsatın, son şansı olduğunun bilincinde olan Willie, arka arkaya başarılar elde edince hem takım için hem antrenör Tony için işler biraz olsun yoluna girmeye başlar.

Emektar Tony için de yaşanan bu olaylar, kendisini sorgulamasını sağlayacaktır. Willie'nin dışında bu sorgulamaya neden olan bir başka etken de, takımın sahibinin ölmesi sonucu onun yerine geçen kızı Christina'nın, takımın başarısı için hiç alışık olmadıkları yollar denemesi olacaktır.

Oliver Stone'un yine kendi tarzını konuşturduğu film, Al Pacino, Jamie Foxx, Cameron Diaz, Dennis Quaid ve James Woods gibi isimlerden oluşan zengin kadrosu ile dikkat çekiyor.


kazanma hırsı, kazanma hırsı izle, kazanma hırsı full izle, kazanma hırsı online izle, kazanma hırsı indir, kazanma hırsı full indir, kazanma hırsı torrent, kazanma hırsı download, kazanma hırsı teklink indir, kazanma hırsı rapidshare, ...

0 yorum: