20 Temmuz 2010 Salı

Zorro Efsanesi (İndirmeden Sinema İzle)

0 yorum

Zorro Efsanesi Filminin Konusu

'Zorro Efsanesi' 1998 yapımı ' Maskeli Kahraman Zorro' ('The Mask of Zorro') filminden yıllar sonra başlıyor. Alejandro (Banderas) ve Elena (Zeta-Jones) evlenmişlerdir ve 10 yaşında, Joaquin (Adrian Alonso) adında bir oğulları vardır. Alejandro, Kaliforniya'nın yoksul ve ezilen halkını toprak sahiplerinin açgözlülüğünden korumak için Zorro maskesini hâlen takmaktaysa da, mutlu yuvasını da düşünmekte ve normal bir hayat yaşama arzusuyla görevi arasında gidip gelmektedir.

Bir yandan da Kaliforniya, ABD'nin 31. eyaleti olmanın peşindedir, ama gizli bir ortaçağ organizasyonunun üyesi olan bazı ahlâksız kişiler bu olayın gerçekleşmesini önlemeye kararlıdırlar. Maskeli kahraman Zorro'nun bir kez daha Kaliforniya halkının yardımına koşması gerekir. Zorro, Kaliforniya halkına karşı çalışan bu karanlık organizasyonun planlarını kahramanca bertaraf etmeye çalışırken, hayatını ve ailesinin güvenliğini tehlikeye atan bir krize doğru hızla ilerlemektedir.

Yönetmen :Martin Campbell
Senaryo :Roberto Orci, Alex Kurtzman
Oyuncular :Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Giovanna Zacarías,Raúl Méndez, Adrian Alonso
Filmin Türü :Aksiyon, Dram
Orijinal Adı :Legend of Zorro
Yapımcı Firma :Columbia Pictures Corporation [us]
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :69 dakika


Zorro Efsanesi filmini aşağıdan 9 part halinde izleyebilirsiniz. Bu filmi asla kaçırmayın...



























Zorro Efsanesi, Zorro Efsanesi izle, Zorro Efsanesi filmi, Zorro Efsanesi filmini izle, Zorro Efsanesi yahoo video, Zorro Efsanesi filmini seyret, online Zorro Efsanesi izle, indirmeden Zorro Efsanesi izle, Zorro Efsanesi indirmeden izle, Zorro Efsanesi filmini indirmeden izle, Zorro Efsanesi kesintisiz izle, Zorro Efsanesi hakkında, Zorro Efsanesi film bilgileri, Zorro Efsanesi filminin konusu, Zorro Efsanesi filminin oyuncuları, Zorro Efsanesi filminin yönetmeni, Zorro Efsanesi torrent, Zorro Efsanesi indir, Zorro Efsanesi download, Zorro Efsanesi filmini full izle, Zorro Efsanesi full izle, Zorro Efsanesi 2, Zorro Efsanesi 2 full izle, ...

0 yorum: