20 Temmuz 2010 Salı

Başka Semtin Çocukları Filmi (Online Sinema İzle)

0 yorum
Başka Semtin Çocukları Film Bilgileri
Yönetmen: Aydın Bulut
Yapım Yılı: 2008
Türü: Dram
Oyuncular: M.Ali Nuroğlu, İsmail Hacıoğlu, Volga Sorgu Tekinoğlu, Ertan Saban, Eyşan Özhim, Bülent İnal, Avni Yalçın,Özge Özder, İpek Yaylacıoğlu.

Başka Semtin Çocukları Filminin Konusu
Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken, Gazi Mahallesi’nde yaşayan iki yakın arkadaşın “başka bir hayat” özlemini ve bulundukları ‘çöplükten’ kurtulma hayallerini konu alan filmi, “Başka Semtin Çocukları”nı Online-Sinemaİzle.blogspot.com ayrıcalığı ile seyredebilirsiniz.

Semih, Güneydoğu'daki operasyonlarda üstün başarı gösterip bir ay erken terhis olur. O kadar çok tahlihsizdir ki; büyük bir sevinç ve özlemle eve döndüğünde kardeşinin vefat ettiğini öğrenir. Şimdi Semih, kardeşinin katilini bulmalı ve ona bunun hesabını sormalıdır. Ancak bu o kadar basit bir iş olmayacaktır; çünkü iş içinden çıkılmaz bir durumdadır. Semih kaybedilen şeyin sadece kardeşinin hayatı olmadığını analayacaktır.



1. Bölüm


2. Bölüm


3. Bölüm


4. Bölüm


başka semtin çocukları, başka semtin çocukları izle, başka semtin çocukları filmi, başka semtin çocukları filmini izle, başka semtin çocukları online izle, başka semtin çocukları indirmeden izle, başka semtin çocukları full izle, başka semtin çocukları filmini online izle, başka semtin çocukları torrent, başka semtin çocukları indir, başka semtin çocukları kanal d, başka semtin çocukları yayın akışı, başka semtin çocukları full seyret, başka semtin çocukları filminin konusu, başka semtin çocukları filminin oyuncuları, başka semtin çocukları ismail hacıoğlu, başka semtin çocuklarının çekildiği yerler, başka semtin çocukları gazi mahallesi, başka semtin çocukları indir, başka semtin çocukları 2009, başka semtin çocukları fragman, başka semtin çocukları filmi indirmeden izle, başka semtin çocukları oyuncuları, ...

0 yorum: