15 Ağustos 2010 Pazar

Holiganlar Kulübü - Green Street Hooligans (Online Sinema İzle)

0 yorum

Bugün (15.08.2010) saat 23:15'te Kanal D ekranlarında ilk kez yayınlanacak olan Holiganlar Kulübü - Green Street Hooligans filmi aşağıda bulunmaktadır. Filmi kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler kesintisiz-full olarak Online-sinemaizle.blogspot.com farkıyla izleyebilirler.

Aslında filmin orijinal ismi türkçeleştirildiğinde Yeşil Sokak Holiganları gibi bir isimle karşılaşabilirsiniz; ancak Holiganlar Kulubü olarak geçiyor. O nedenle Yeşil Sokak Holiganları filmini arayanlar buradan izleyebilirler.

TV'de ilk kez!

Futbolu ve şiddeti birbirinden ayıramayan holiganların dünyasını gözler önüne seren “Holiganlar Kulübü” adlı film bu gece TV’de ilk kez Kanal D’de ekrana geliyor. Matt (Elijah Wood), bir yanlış anlama sonucu Harvard Üniversitesi'nden atılmış ve ablası Shannon'ın (Claire Forlani) ailesiyle birlikte yaşamak için Londra'ya gelmiştir. Pete (Carlie Hunnam) ile tanışması Londra'nın şiddet dolu yüzüyle karşılaşmasına sebep olur. Pete ve arkadaşları, İngiltere'nin en sert futbol kulüplerinden birinin "Green Street Elite" adlı fanatik taraftar grubunun bir parçasıdır. Matt, bu dünyanın içine çekildikçe sokak kanunlarının okulda öğrendiği doğrulardan oldukça farklı olduğunu anlamak zorunda kalır. Hayatının en önemli dersini de yine sokaklardan alacaktır.Bu müthiş filmi sakın kaçırmayın!

Orijinal adı : Green Street Hooligans
Türü : Dram, Suç
Yönetmen : Lexi Aleksander
Oyuncular : Elijah Wood, Charlie Hunnam, David Alexander, Oliver Allison, James Allison, Geoff Bell, Joel Beckett



Holiganlar Kulübü, Holiganlar Kulübü izle, Holiganlar Kulübü filmi, Holiganlar Kulübü filmini izle, Holiganlar Kulübü kanal d, Holiganlar Kulübü kanal d izle, Holiganlar Kulübü kanal d filmini izle, Holiganlar Kulübü kanal d web tv, Holiganlar Kulübü kanal d canlı izle, Holiganlar Kulübü filmini türkçe dublaj izle, Holiganlar Kulübü altyazılı izle, Holiganlar Kulübü izle seyret, Holiganlar Kulübü seyret, Holiganlar Kulübü fragman, Holiganlar Kulübü full, Holiganlar Kulübü google video, Holiganlar Kulübü film bilgileri, Holiganlar Kulübü filminin konusu, Holiganlar Kulübü oyuncuları, Holiganlar Kulübü film müzikleri, Holiganlar Kulübü soundtrack, Holiganlar Kulübü online izle, Green Street Hooligans, Green Street Hooligans izle, Green Street Hooligans filmi, Green Street Hooligans filmini izle, Green Street Hooligans full izle, Green Street Hooligans kanal d, Green Street Hooligans kanal d izle, Green Street Hooligans tv de ilk kez, Green Street Hooligans türkçe dublaj izle, Yeşil Sokak Holiganları, Yeşil Sokak Holiganları izle, Yeşil Sokak Holiganları filmi, Yeşil Sokak Holiganları filmini izle, Yeşil Sokak Holiganları online izle, Yeşil Sokak Holiganları kanal d izle, Yeşil Sokak Holiganları full izle, Yeşil Sokak Holiganları holiganlar kulübü, Yeşil Sokak Holiganları google video, ...

0 yorum: