26 Temmuz 2010 Pazartesi

Taşıyıcı 2 Filmini İzle

0 yorum

Taşıyıcı 2 Filminin Konusu

Eski Özel Kuvvetler Uzmanı Frank Martin Fransa'nın Akdeniz kıyılarında kendisine verilen görevleri sakin bir hayat sürerek yerine getirmektedir. O taşıyıcıdır...Mal, insan ne olursa olsun bir yerden bir yere götürmekle görevlidir. Ve görevinin en önemli özelliği asla soru sormamasıdır.

Bazen gizemli bazen de çok tehlikeli görevleri onu beklemektedir. Fakat o işi için koyduğu kuralları asla çiğnememektedir.

Kural 1: Anlaşmayı asla değiştirme.

Kural 2: İsim yok – Frank kimin için çalıştığını ya da ne taşıdığını asla bilmek istemez.

Kural 3: Asla paketin içine bakma.

Kurallar bu kez de değişmemiştir....

Miami’ye yerleşip emekliliğin tadını çok daha zararsız ve güveli bir iş edinerek çıkarmaya çalışan Frank Martin diğer adıyla TAŞIYICI nefes nefese bir maceranın içinde bulacak kendini... Yanında çalıştığı ailenin güvenliğini sağlamak için Profesyonel geri dönüyor... Bu kez çok daha tehlikeli bir görev için... Yüksek oktanlı bir aksiyonla , muhteşem müzikler ve görüntülerle bu kez yine bir paketin peşinde... Pakette ne mi var?

Yönetmen :Louis Leterrier
Senaryo :Luc Besson, Robert Mark Kamen
Oyuncular :Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Kate Nauta, Matthew Modine
Filmin Türü :Aksiyon, Dram
Orijinal Adı :The Transporter 2
Yapımcı Firma :Europa Corp. [fr]
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :Fransa , ABD
Orijinal Dili :İngilizce/Fransa/Almanca
Filmin Süresi :87 dakika





Taşıyıcı 2, Taşıyıcı 2 izle, Taşıyıcı 2 filmi, Taşıyıcı 2 filmini izle, Taşıyıcı 2 online izle, Taşıyıcı 2 indirmeden izle, Taşıyıcı 2 filmi, Taşıyıcı 2 filmi izle, Taşıyıcı 2 seyret, Taşıyıcı 2 online seyret, Taşıyıcı 2 filmi full izle, Taşıyıcı 2 fox izle, Taşıyıcı 2 tv de bugün, Taşıyıcı 2 tv de, Taşıyıcı 2 bugün hangi kanalda, Taşıyıcı 2 filmini canlı izle, Taşıyıcı 2 saak kaçta, Taşıyıcı 2 filmini online izle, ...

0 yorum: