12 Temmuz 2010 Pazartesi

Büyü - Filmini Online İzle ve İndir

0 yorum

Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 17 Aralık 2004
Yönetmen : Orhan Oğuz
Yapım : 2004, Türkiye
Süre : 92 dk.

Oyuncular
İpek Tuzcuoğlu , Ece Uslu , Özgü Namal , Dilek Serbest
Nihat İleri , Okan Yalabık , Okan Selvi
Ebru Ürün , Çiğdem Suyolcu

Filmin Konusu
Lanetli olduğuna inanılan bir köye araştırma yapmak için bir grup arkeolog gelir. Lanetin sebebi bundan tam yedi yüz yıl öncesine dayanmaktadır. Kız çocuklarının uğursuzluğuna inanan köy halkı hepsini öldürür. Sadece bir baba kızına kıyamaz ve yaşlı bir kadın ona büyü yapar.

Ayşe ve ekibi Artuklu Kralı Sultan Salih’ e ait bir kitabı aramaya başlarlar. Zeynep, Ayşe’ nin çok yakın bir arkadaşıdır ama duygularını engelleyememiş ve yıllardan beri arkadaşının kocası Tarık’ a bir aşk beslemiştir. Zeynep’ in bu aşkı lanetin yıllar sonra tekrarlanmasına sebep olur. Büyücüye giden Zeynep, Tarık’ı elde etmek için yardım ister. Ama büyü yenilenir ve kötü cinler ekibe korku dolu günler yaşatmaya başlayacaktır.

Oyuncuların bile çekimler sırasında ürkmüş olduğu söylenen filmin afişinde, Kuran’dan bazı ayetler de kullanılmış…






büyü, büyü izle, büyü indir, büyü izle indir, büyü korku filmi, büyü ece uslu, büyü ece uslu tecavüz sahnesi izle, büyü filmini indir, büyü download, ece uslu filmleri, orhan oğuz hakkında, büyü film izle, büyü filmleri, büyülü filmler, büyü ipek tuzcuoğlu, büyü online izle, büyü download, büyü filmi download, büyü özgü namal, ...

0 yorum: