29 Temmuz 2010 Perşembe

Görünmez Adam 2 - Hollow Man 2 Online İzle

0 yorum


Görünmezliği başaran bir serum sayesinde görünmez olan kahramanımızın bu defa dişli bir başka rakibi de olacak. Oldukça iyi bir bilim kurgu ve fantastik yapım olmuş. Hepimizin çocukluk hayallerinden görünmez olmak.

Film Bilgileri:

Filmin Türü: Bilim Kurgu, Fantastik, Aksiyon, Korku

Yönetmeni: Claudio Fah.

Oyuncuları: Christian Slater, Laura Regan,David McIlwraith, Hamish Cameron,Jessica Harmon, Sarah Deakins,Terri Anne Welyki, William MacDonald.

Filmin orijinal adı Hollow man.

Filmin Konusu:

Christian Slater’ın (Interview With The Vampire, True romance) Micheal Griffin adında görünmez bir katili canlandırdığı durdurak bilmez gerilimi yaşayın! Micheal, O’nu yavaş ve acı dolu bir ölüme sürükleyen deney aşamasındaki görünmezlik serumunun sonucu olarak çıldırmaya başlar. Güzel ve parlak zekalı araştırma biyoloğu Maggie Dalton (Laura Regan-Unbreakable) onu hayatta tutabilen tek kişidir. Ancak hükümet O’nu Griffin’i kıstırmak için yem olarak kullandığında Maggie, Seattle’da cinayet masası dedektifi olan Frank Turner’dan koruma için yardım istemek zorunda kalır. Griffin gittikçe daha fazla ölüm saçmaya ve kontrolden çıkmaya başladığında, Turner’ın Maggie’yi hayatta tutmak için tek seçeneği kalmıştır; görünmezlik serumunu alıp Görünmez Adam’a dönüşmek! Birbirleriyle yüzleşen bu iki görünmez adamın son savaşları aksiyonu, gerilimi ve dehşeti ikiye katlıyor.



Görünmez Adam 2 29 Temmuz Video İzle,29 Temmuz Görünmez Adam 2 Full İzle, Görünmez Adam 2 29 Temmuz HD İzle, 29 Temmuz Son Bölüm Görünmez Adam 2 İzle, Görünmez Adam 2 29 Temmuz 2010 Tekrar İzle, Görünmez Adam 2 29 Temmuz 2010 Tek Part İzle,29 Temmuz Görünmez Adam 2 Son Bölüm Özeti İzle, 29 Temmuz Görünmez Adam 2 Son Bölüm İzle, Görünmez Adam 2 Son Bölüm İzle,Görünmez Adam 2,Görünmez Adam 2 Video,Görünmez Adam 2 Video İzle , Görünmez Adam 2 Filmi , Görünmez Adam 2 Filmini İzle, Görünmez Adam 2 izle, Görünmez Adam 2 filmi, Görünmez Adam 2 filmini full izle, Görünmez Adam 2 online izle, Görünmez Adam 2 full film izle, Görünmez Adam 2 star, Görünmez Adam 2 tv de bugün, Görünmez Adam 2 online izle, Görünmez Adam 2 full seyret, Görünmez Adam 2 star da, Görünmez Adam 2 tv de ilk kez, ...

0 yorum: