25 Temmuz 2010 Pazar

Şiddetin Tarihçesi - A History Of Violence Filmi

0 yorum


Şiddetin Tarihçesi Filminin Konusu

Tom Stall (Viggo Mortensen), Indiana’nın Millbrook adlı küçük bir kasabasında avukat karısı (Maria Bello) ve iki çocuğuyla mutlu ve sakin bir hayat yaşamaktadır. Bu ideal yaşam, Tom’un, bir gece, restoranında gerçekleşen soygun girişimini engellemesiyle paramparça olur. Tehlikeyi önceden hisseden Tom, harekete geçmiş ve müşterilerini kurtarmış, ama kendini savunurken iki kanun kaçağını öldürmüştür.

Kahraman ilan edilen Tom’un hayatı bir gecede değişir. Medya ordusunu üstüne çekerek, spotların odağı olmak zorunda kalır. Elde ettiği bu şöhretten rahatsız Tom, normal hayatına geri dönmeye çalışırken, gizemli ve tehditkar bir adam (Ed Harris) yolunu keser. Adam Tom’un geçmişte ona yanlış yapan biri olduğunu düşünmektedir. Tom ve ailesi bir yandan bu yanlışlığı düzeltme mücadelesi verip, bir yandan da hayatlarındaki yeni değişiklikle başa çıkmaya çalışırken, kendi ilişkilerinde yüzleşmeler yaşamak, bunun sonucunda da yüzeye çıkan anlaşmazlıklarla uğraşmak durumunda kalırlar.

Yönetmen :David Cronenberg, David Cronenberg
Senaryo :John Wagner, Vince Locke
Oyuncular :Viggo Mortensen, Ed Harris, William Hurt, Ashton Holmes,Peter MacNeill
Filmin Türü :Dram, Gerilim, Aksiyon, Gizem, Suç
Orijinal Adı :A History of Violence
Yapımcı Firma :New Line Cinema [us]
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :96 dakika



Şiddetin Tarihçesi, Şiddetin Tarihçesi izle, Şiddetin Tarihçesi filmi, Şiddetin Tarihçesi tv8, Şiddetin Tarihçesi tv8 canlı izle, Şiddetin Tarihçesi full izle, Şiddetin Tarihçesi indirmeden izle, Şiddetin Tarihçesi filmini izle, Şiddetin Tarihçesi filmi full izle, Şiddetin Tarihçesi filminin konusu, A History Of Violence, A History Of Violence izle, A History Of Violence filmi, A History Of Violence filmini izle, ...

0 yorum: