28 Temmuz 2010 Çarşamba

Dolandırıcılar - The Grifters (1990) Filmini İzle

0 yorum

Tür : Polisiye / Gerilim
Yönetmen : Stephen Frears
Yapım : 1990, ABD
Süre : 105 dk.

Oyuncular
Anjelica Huston, John Cusack, Annette Bening
Jan Munroe, Robert Weems, Jimmy Noonan

Filmin Konusu
Küçük numaralar ile geçimini sağlayan Roy'un (John Cusack) hayatı, uzun zamandır görmediği Lilly'nin (Anjelica Huston) ortaya çıkması ile karışır. İlk karşılaştıkları andan itibaren birbirlerinden hoşlanmayan Lilly'nin ve sevgilisi Myra'nın (Annette Benning) arasında kalan genç adam, ya dolandırıcılığı bırakacak ya da büyük tezgâhlar planlayacaktır. Hangi tarafta yer alacağına karar veremeyen Roy, kimin kimi dolandırdığının belli olmadığı bir oyuna sürüklenecektir.

Son dönemin en önemli İngiliz yönetmenlerinden Stephen Frears'ın (Kraliçe, Tehlikeli İlişkiler, Kulaklarını Dik) zeki diyaloglarla örülmüş bir senaryo ile usta oyuncuları bir araya getirdiği Dolandırıcılar, yapımcılığını Martin Scorsese'nin üstlendiği muhteşem bir gerilim filmi.


Dolandırıcılar, Dolandırıcılar izle, Dolandırıcılar filmi, Dolandırıcılar filmini izle, Dolandırıcılar full izle, Dolandırıcılar online izle, The Grifters, The Grifters izle, The Grifters imdb, The Grifters online izle, The Grifters indirmeden izle, ...

0 yorum: