31 Temmuz 2010 Cumartesi

Şampiyon - The Wrestler Filmini İzle

0 yorum

Şampiyon Filminin Konusu

Randy, artık okul ve müsamere salonlarında dövüşerek geçinmeye çalışmaktadır. Özel hayatında başarısız, kızıyla arası kopuk bir adamdır. Hayranlarının sevgisiyle hayata tutunur. Bir karşılaşma esnasında kalp krizi geçirince, doktoru, Randy’ye bir daha güreşmemesi gerektiğini söyler. Süpermarkette tezgâhtar olarak işe girer, kızıyla ilişkisini düzeltmeye başlar. Ancak dövüşün cazibesi karşı koyulmazdır ve bir süre sonra ringe geri dönmeye karar verir.

Yönetmen :Darren Aronofsky
Senaryo :Robert D. Siegel
Oyuncular :Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Mark Margolis, Todd Barry
Filmin Türü :Dram, Aksiyon, Biyografi, Dövüş
Orijinal Adı :The Wrestler
Yapımcı Firma :Wild Bunch
Yapım Yılı :2008
Yapım Ülkesi :ABD, Fransa
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :111 dakika
















Şampiyon, Şampiyon izle, Şampiyon filmi, Şampiyon filmini izle, Şampiyon online izle, Şampiyon full izle, Şampiyon seyret, The Wrestler, The Wrestler izle, The Wrestler filmi, The Wrestler filmini izle, The Wrestler online izle, The Wrestler seyret, The Wrestler full izle, ...

Uzaklara Gidelim - Away We Go Filmini İzle

0 yorum

Uzaklara Gidelim Filminin Konusu

Film ilk çocuklarını bekleyen ve mevcut yaşam koşullarından memnun olmayan genç çift Burt ve Verona’nın yerleşip, kuracakları ailenin köklerini salabilecekleri ve çocuklarını büyütebilecekleri en ideal yeri aramak için Amerika’yı dolaşmalarını anlatıyor. Çiftin yol boyunca yaşadıkları aksilikler ve aradıkları ‘ev’i bulmaları için onlara yardım etmeye çalışan enteresan akrabalar ve eski arkadaşlar da serüvenlerine renk katıyor.

Yönetmen :Sam Mendes
Senaryo :Dave Eggers, Vendela Vida
Oyuncular :John Krasinski, Maya Rudolph, Carmen Ejogo, Catherine O'Hara, Jeff Daniels
Filmin Türü :Komedi, Dram, Romantik
Orijinal Adı :Away We Go
Yapımcı Firma :Big Beach Films
Yapım Yılı :2009
Yapım Ülkesi :ABD, İngiltere
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :98 dakika


Uzaklara Gidelim, Uzaklara Gidelim izle, Uzaklara Gidelim film, Uzaklara Gidelim filmi, Uzaklara Gidelim filmi izle, Uzaklara Gidelim filmini izle, Uzaklara Gidelim online izle, Uzaklara Gidelim full izle, Uzaklara Gidelim seyret, Uzaklara Gidelim fragman, Uzaklara Gidelim sinemalar, Uzaklara Gidelim film bilgileri, Uzaklara Gidelim oyuncuları, Uzaklara Gidelim Away We Go izle, Away We Go izle, Away We Go filmi, Away We Go filmini izle, Away We Go online izle, Away We Go seyret, Away We Go altyazı, Away We Go torrent, Away We Go imdb, Away We Go ekşi, Away We Go filmini online full izle, ...

Kolpaçino İzle (Sinema İzle)

0 yorum

Yapım:2009, Türkiye
Tür:Aksiyon, Komedi, Macera
Yönetmen:Şafak Sezer, Atıl İnaç
Senaryo:Şafak Sezer, Leman Çizerleri, Suat özkan, Kaan Ertem
Yapımcı:Şenol Zencir, Selin Altınel

Film bir grup insanın bir gece de yaşadıkları macera dolu ve bir o kadar da komik bir olayı anlatıyor.

Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli, Ali Çatalbaş gibi ünlü isimlerin başrollerde olduğu harika bir karşınızda. İyi seyirler dileriz.





Kolpaçino, Kolpaçino izle, Kolpaçino film, Kolpaçino filmi, Kolpaçino filmi izle, Kolpaçino filmini izle, Kolpaçino online izle, Kolpaçino full izle, Kolpaçino indirmeden izle, online Kolpaçino izle, Kolpaçino full izle, Kolpaçino seyret, Kolpaçino sinema izle, Kolpaçino filmini online indirmeden full kesintisiz tam ekran izle, Kolpaçino şafak sezer, ...

Tarzan Rıfkı Filmini İzle

0 yorum

Türk Sinemasının vazgeçilmez isimi "Tarzan Rıfkı" filminde yine tüm izleyenleri kahkahalara boğuyor. Filmde Tarzan Rıfkı yani Kemal Sunal bir karışıklık sonucu mafyanın pis işlerini yapma görevini üstleniyor. Bu sakar, saf ve bir o kadar da iyi niyetli Tarzan Rıfkının öyküsünü severek izleyeceksiniz.

Tarzan Rıfkı Filminin Oyuncu Kadrosu: Kemal Sunal, Dinçer Çekmez, Yadigar Ejder, Süheyl Eğriboz, Asuman Arsan, Suna Yıldızoğlu.

İyi seyirler dileriz.



Tarzan Rıfkı, Tarzan Rıfkı izle, Tarzan Rıfkı filmi, Tarzan Rıfkı filmini izle, Tarzan Rıfkı full izle, Tarzan Rıfkı online izle, Tarzan Rıfkı seyret, Tarzan Rıfkı indirmeden izle, Tarzan Rıfkı online seyret, Tarzan Rıfkı kemal sunal, Tarzan Rıfkı full seyret, Tarzan Rıfkı filmini full izle, Tarzan Rıfkı oyuncuları, ...

Altıncı His - The Sixth Sense (Online Sinema İzle)

0 yorum

Film Bilgileri

Tür : Gerilim, Korku
Gösterim Tarihi : 4 Şubat 2000
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Senaryo : M. Night Shyamalan
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 1999, ABD
Süre : 107 dk.

Oyuncular

Bruce Willis (Malcolm Crowe) , Haley Joel Osment ( Cole Sear) , Toni Collette (Lynn Sear) , Olivia Williams ( Anna Crowe) , Trevor Morgan (Tommy Tammisimo) , Donnie Wahlberg (Vincent Grey)

Filmin Konusu

Bir çocuk psikiyatrisi olan Dr. Crowe, yıllar önce bir saldırıya uğramış ve hayatı değişmiştir. Son ilgilendiği hastası, 6 yaşındaki bir erkek çocuğu olan Cole Sear'ın bir sırrı vardır. Çok az insana nasip olan bir yetenekle kutsanmış ya da lanetlenmiştir: ölmüş ama huzur bulamamış insanların etrafımızda dolaşan hayaletlerini görüp onlarla konuşmaktadır.

Crowe, güçlerinin sınırlarını bilmediği ve anlayamadığı için korku içinde olan Cole'un yalnızca sırrını paylaşan tek kişi olmakla kalmayacak, aynı zamanda onunla birlikte cesur bir yolculuğa da çıkacaktır. İkisi de, içlerindeki boşluğu, yine kendi içlerine yapacakları bir yolculukta bulacakları şeylerle dolduracaklardır. Unutmamak gereken bir nokta daha olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim: gerçekler, bulundukları zaman çok acıtabilirler...

Altıncı His'in, sonradan Ölümsüz ve İşaretler ile bir tesadüf olmadığı kanıtlanan başarısı, aynı zamanda yönetmen M. Night Shyamalan'ın da kendi sineması ve grameri olan son büyük auteur'lerden biri olarak sahneye çıkışını müjdeliyor. 11 yaşındaki oyuncusunu Oscar'a aday yaparken Bruce Willis'in mainstream Hollywood filmleri dışında da, ne kadar iyi bir aktör olduğunu, Şampiyonların Kahvaltısı'ndan sonra bir kere daha ispat etmesine ön ayak oluyor.














Altıncı His, Altıncı His izle, Altıncı His filmi, Altıncı His filmini izle, Altıncı His full izle, Altıncı His seyret, Altıncı His online izle, 6. his, 6. his izle, 6. his filmi, 6. his filmini izle, 6. his seyret, 6. his online izle, 6. his full izle, The Sixth Sense, The Sixth Sense izle, The Sixth Sense filmi, The Sixth Sense filmini izle, The Sixth Sense online izle, The Sixth Sense full izle, The Sixth Sense türkçe dublaj izle, The Sixth Sense torrent, The Sixth Sense altyazılı, The Sixth Sense imdb, ...

30 Temmuz 2010 Cuma

İsyan - Kadir İnanır Filmleri

0 yorum

Ağa (Erol Taş) yedi köyün ağasıdır. Yaşamını kaçakçılıkla idame ettirmektedir. Apo (Kadir İnanır)nun babası(Reha Yurdakul)ağanın kaçakçı adamıdır. Bir gün kaçakta mayına basar ve ölür. Ailesi ağadan korktuğu için cenazesine sahip çıkamaz. Bu sıralar Apo, Şahan isimli bir köylünün güzel kızı Ayno (Melike Zobu) ile sevişmekte; arada bir gizli gizli buluşmuktadır. Apo Başlık parası için tek çare olarak kaçağa gitmesi gerektiğinden ağaya kaçağa göndermesi için gider. Bu asi gençten kurtulmanın tek yolu kaçak esnasında temizlenmesidir. Tabi ağanın oğlu Şeyhmuz da Ayno yu görüp beğenmiştir. Babasına Ayno ile evlenmek istediğini söyler. Aponun kaçakta temizlenmesi talimatı verilmiştir. Apo kaçakta sırtından vurulur. Ağa oğlu şehmusa düğün yapar. Şeyhmus iktidarsız olduğu için gerdek gerçekleşmez. Ağa bu lekeyi örtbas etmek için Aynoyu kız çıkmadı gerekçesiyle babası evine görderir. Baba Şahan töre gereği kızı Aynoyu silahla öldürür. Bu arada Apo Göçerler tarafından yaralı olarak bulunmuş, tedavi edilmiş, yaşama döndürülmüştür. Apo köye gelir Aynonun töre gereği öldürülmüş olduğunu öğrenir. Mezara gider açar cesedi sirtlanır. Kasabaya doktora götürür bekaret muayanesi yaptırır. Ayno kızoğlan kızdır. Camide cenaze namazını kıldırır. Apo Köye gelir. Şeyhmusu bahçede arkadaşları ile eğlenirken yakalar. Sınıra mayınlı tarlaya girmesi için zorlar. Bu ara ağada gelmiştir, kalabalık köylüye oğlu Şeyhmus u kurtarmaları için yalvarır, paralar teklif eder. En yakın adamı Kahtalı Nedim tarafından reddedilir. Köylü Nedim le birlikte ağaya itiraz ederler. Ağa çaresiz oğlunu kurtarmak için mayına dalar. Bastığı bir mayının patlaması neticesi ağa (Erol TAŞ) ve oğlu Şeyhmus(Hakan BAHADIR)olay yerinde ölür ve kalırlar. Köylü Apo (Kadir İNANIR)ile birlikte köye dönerler.

Yönetmen : Orhan Aksoy
Senaryo Yazarı : Sadık Şendil
Tür : Dram
Ülke : Türkiye


İsyan, İsyan izle, İsyan filmi, İsyan filmini izle, İsyan kadir inanır, İsyan full izle, İsyan online izle, İsyan indirmeden izle, İsyan indir, İsyan yeşilçam, İsyan erol taş, İsyan film bilgileri, İsyan filminin resimleri, İsyan online sinema izle, ...

Kutsal Bakire - Saint Ange (2004) Türkçe Dublaj Film İzle

0 yorum

Tür : Korku / Fantastik / Dram / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 10 Mart 2006
Yönetmen : Pascal Laugier
Yapım : 2004, Fransa
Süre : 98 dk.

Oyuncular
Virginie Ledoyen (Anna Jurin) , Lou Doillon (Judith)
Catriona MacColl (Francard) , Dorina Lazar (Helenka)
Virginie Darmon (Mathilde) , Jérôme Soufflet (Daniel)
Marie Henry (Marie) , Eric Prat (Sosyal Hizmetler)

Filmin Konusu
Saint Ange kapatılmak üzere olan bir yetimhanedir ve artık Judith’ten başka misafiri yoktur. Anna ise içindeki bu garip çocukla nerdeyse unutulmuş olan binayı temizlemek üzere tutulmuştur.

Ancak zaman ilerledikçe Anna yetimhanede yalnız olmadıklarını düşünmeye başlayacaktır. Koridorlardan gelen tuhaf sesler, çocuk kahkahaları genç kadına Judith’ten başka çocukların da hala binada olduklarını düşündürmeye başlar.

1960’ların atmosferinde, Fransız Alplerinin ormanlarına gömülmüş bu yetimhanede, yardımcısı Helenka’da dahil, Anna’dan başka kimse bu akıl oyunlarını yaşamamaktadır.



Kutsal Bakire, Kutsal Bakire izle, Kutsal Bakire filmi, Kutsal Bakire filmini izle, Kutsal Bakire full izle, Kutsal Bakire tam ekran izle, Kutsal Bakire google video, Kutsal Bakire full divx izle, Kutsal Bakire türkçe izle, Kutsal Bakire türkçe dublaj izle, Kutsal Bakire full izle, Kutsal Bakire film izle, Kutsal Bakire fragman, Kutsal Bakire konusu, Kutsal Bakire online izle, Kutsal Bakire filmini seyret, Kutsal Bakire filmi full izle, Kutsal Bakire indir, Kutsal Bakire download, Kutsal Bakire hd izle, Saint Ange, Saint Ange izle, Saint Ange filmi, Saint Ange filmini izle, Saint Ange 2004, Saint Ange filmi full izle, ...

Vali Filmi (Online Sinema İzle)

0 yorum
Vali Filminin Konusu

Denizli merkezli olan filmin ana eksenine bir dünya ve Türkiye meselesi olan “enerji” konusu oturuyor. Bilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir biçimde sergilenen politik oyunlar, komplolar ve uluslararası ilişkilerin çıkar noktasında enerji meselesi bulunuyor. Film, özellikle bu konuda Türkiye’nin ve Türk insanının içine çekilmeye çalışıldığı bir komploya dikkat çekecek.

Yönetmen :M. Çağatay Tosun
Senaryo :M. Çağatay Tosun, Batur Emin Akyel
Oyuncular :Erdal Beşikçioğlu, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şemsi İnkaya,Şebnem Dönmez
Filmin Türü :Drama, Biyografi, Aksiyon, Politik, Suç
Orijinal Adı :Vali
Yapımcı Firma :Koliba Film
Yapım Yılı :2008
Yapım Ülkesi :Türkiye












Vali, Vali izle, Vali film, Vali filmi, Vali filmi izle, Vali filmi seyret, Vali full, Vali full izle, Vali online izle, Vali online seyret, Vali full seyret, Vali indirmeden izle, Vali torrent, Vali full izle hd, Vali divx izle, Vali filmi oyuncuları, Vali film bilgileri, Vali show, Vali show da, Vali tv de bugün, ...

Aşk Ateşi - The Burning Plain Online İzle

0 yorum
Başrolünde Oscarlı oyuncu Charlize Theron'un yer aldığı, aşkı çok farklı bir dille anlatan “Aşk Ateşi” adlı film, TV'de ilk kez bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor. Sylvia hayatındaki her şeyi değiştiren kırılma noktasının peşinde, geçmişine doğru yoğun ve duygusal bir yolculuğa çıkan gizemli bir kadındır. Bir restoranda işletmeci olan Sylvia, içindeki ateşi, işindeki soğukkanlılığıyla maskelemektedir. Maria ise Meksika’da babası ve en yakın arkadaşıyla mutlu mesut bir hayat sürmektedir. Ancak trajik bir kaza her şeyi değiştirir. Maria ve Santiago, New Mexico sınırındaki ebeveynlerinin ani ölümünden sonra beklenmedik bir şekilde aşık olurlar. Terk edilmiş bir karavanda, Gina ve Nick arasında yaşanan yasak aşkın fırtınası, Sylvia ve diğer karakterlerin hayatlarını bambaşka bir şekle sokar.


Yapım:2008 - ABD, Arjantin
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Guillermo Arriaga
Senaryo:Guillermo Arriaga
Yapımcı:Laurie MacDonald, Walter F. Parkes, Ray Angelic, Marc Butan
Müzik:Hans Zimmer, Omar Rodriguez-lopez


Aşk Ateşi, Aşk Ateşi izle, Aşk Ateşi filmi, Aşk Ateşi film, Aşk Ateşi filmini izle, Aşk Ateşi full izle, Aşk Ateşi türkçe izle, Aşk Ateşi türkçe dublaj izle, Aşk Ateşi indirmeden izle, Aşk Ateşi online izle, Aşk Ateşi tv de ilk kez, Aşk Ateşikanal d, Aşk Ateşi tv de bugün, Aşk Ateşi canlı izle, The Burning Plain, The Burning Plain izle, The Burning Plain filmi, The Burning Plain filmini izle, The Burning Plain online izle, ...

Şeytanın Kızı Filmini İzle

0 yorum

Molly Hartley, 17 yaşında annesi tarafından bıçaklanmıştır. Bu olaydan sonra yeni bir başlangıç yapmak için babasıyla başka bir yere taşınarak yeni bir okula kaydolur. Ama yaşadığı olayın travması Molly'i bırakmaz ve kâbuslar görür. Bunun sadece psikolojik bir durum olduğunu düşünen Molly, anlar ki ailesi Molly üstüne şeytanla bir anlaşma yapmıştır. Molly şimdi, şeytanla onun ruhu için yapılmış pazarlıktan kurtulmanın yolunu bulmalıdır.

YÖNETMEN : Mickey Liddell
OYUNCULAR : Halley Bennett, Jake Webber, Chace Crawford, Shannon Woodward
YAPIM YILI : 2008
TÜR : Dram / Gerilim / Korku
















Şeytanın Kızı, Şeytanın Kızı izle, Şeytanın Kızı filmini izle, Şeytanın Kızı filmi, Şeytanın Kızı film, Şeytanın Kızı movie, Şeytanın Kızı movies, Şeytanın Kızı filmini online izle, Şeytanın Kızı online izle, Şeytanın Kızı star, Şeytanın Kızı star tv, Şeytanın Kızı tv de bugün, Şeytanın Kızı nezaman, Şeytanın Kızı star canlı izle, Şeytanın Kızı yayın akışı, Şeytanın Kızı e kolay, Şeytanın Kızı film bilgileri, Şeytanın Kızı yahoo, Şeytanın Kızı indirmeden izle, online sinema izle, ...

29 Temmuz 2010 Perşembe

Stuart: A Life Backwards Filmini İzle

1 yorum

Bir hayat hikayesi geriye doğru anlatılırsa...

Alexander Masters’ın aynı adlı biyografik romanından uyarlanan Stuart: A Life Backwards, Masters’ın sokakta tanıştığı evsiz alkolik Stuart Shorter’ın gerçek hayat hikayesini tersten anlatıyor. Stuart’ın sokaklara düşmesinden başlayıp eski yaşamına çark eden öykü geriye doğru akarken, merak katsayısı da gittikçe artıyor. Film, Tom Hardy’ye BAFTA adaylığı getirmişti

IMDB Değerlendirmesi: 7.1 / 10
Yönetmen: David Attwood
Tür: Dram
Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Tom Hardy, Nicola Duffett, Claire-Louise Cordwell





Stuart: A Life Backwards, Stuart: A Life Backwards izle, Stuart: A Life Backwards filmi, Stuart: A Life Backwards filmini izle, Stuart: A Life Backwards online izle, Stuart: A Life Backwards CNBC-E, Stuart: A Life Backwards online seyret, Stuart: A Life Backwards filmini full izle, Stuart: A Life Backwards seyret, ...

Özgürlük Yolu - Into The Wild (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip

0 yorum


http://www.imdb.com/title/tt0758758/

Tür : Dram / Macera / Biyografi
Yönetmen : Sean Penn
Yapım : 2007, ABD
Süre : 142 dk.

Oyuncular
Emile Hirsch , Marcia Gay Harden , William Hurt
Vince Vaughn , Jena Malone , Catherine Keener
Kristen Stewart

Filmin Konusu
Genç Christopher McCandless'ın (Emile Hirsch) ilham veren gerçek hikayesinden uyarlanan Into the Wild, rahat ve konforlu yaşamını terk ederek Alaska'nın kırsalında hayatının en büyük meydan okumasını gerçekleştirmek ve özgürlüğü yaşamak için yollara düşen Christopher'ın hikayesini anlatıyor. Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Sean Penn'e yıldız oyuncular William Hurt, Marcia Gay Harden, Vince Vaughn, Catherine Keener ve Hal Holbrook eşlik ediyor. Özgürlüğe Giden Yolda, "güzel olduğu kadar heyecan verici, eğlenceli ve çoşkulu." (Joe Morgenstern, The Wall Street Journal)


Özgürlük Yolu, Özgürlük Yolu izle, Özgürlük Yolu filmi, Özgürlük Yolu filmini izle, Özgürlük Yolu seyret, Özgürlük Yolu download, Özgürlük Yolu filmi izle, Özgürlük Yolu indir, Özgürlük Yolu filmini indir, Özgürlük Yolu torrent, Özgürlük Yolu rapidshare, Özgürlük Yolu filmi indir, Into The Wild, Into The Wild izle, Into The Wild indir, Into The Wild download, ...

Kadın Kokusu - Scent of a Woman

0 yorum

Kadın Kokusu - Scent of a Woman Film Bilgileri :
Tür : Dram
Yönetmen : Martin Brest
Senaryo : Bo Goldman , Giovanni Arpino (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Donald E. Thorin
Müzik : Thomas Newman
Yapım : 1992, ABD
Süre : 157 dk.

Kadın Kokusu - Scent of a Woman Filminin Oyuncuları : Al Pacino (Albay Frank Slade) , Chris O'Donnell (Charlie Simms) , James Rebhorn (Mr. Trask) , Gabrielle Anwar (Donna) , Philip Seymour Hoffman (George Willis, Jr.)

Kadın Kokusu - Scent of a Woman Filminin Konusu :
Bir kolej öğrencisi olan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bir nevi "bebek bakıcılığı" yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slate'in haftasonu için çok özel bir planı vardır.

Bu plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci kalite şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45'lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie'yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.

Al Pacino'nun unutulmaz bir karakter çizdiği film, aslında 1974 yapımı İtalyan Profumo di Donna'nın yeniden çekimi. Yine de, bir çoklarına göre orijinalini aratmayacak derecede iyi. Tango sahnesine dikkat.

Not: Film Divx oldugu için Açılması Biraz Zaman Alabilir.



Kadın Kokusu, Kadın Kokusu izle, Kadın Kokusu filmi, Kadın Kokusu filmini izle, Kadın Kokusu online izle, Kadın Kokusu full izle, Kadın Kokusu indirmeden izle, Kadın Kokusu divx izle, Kadın Kokusu full izle, Kadın Kokusu movshare, Kadın Kokusu yahoo, Kadın Kokusu tv de bugün, Kadın Kokusu tnt, Scent of a Woman, Scent of a Woman izle, Scent of a Woman filmi, Scent of a Woman filmini izle, Scent of a Woman tnt, Scent of a Woman tv de bugün, Scent of a Woman seyret, Scent of a Woman online izle, online sinema izle, Kadın Kokusu al pacino, ...

Görünmez Adam 2 - Hollow Man 2 Online İzle

0 yorum


Görünmezliği başaran bir serum sayesinde görünmez olan kahramanımızın bu defa dişli bir başka rakibi de olacak. Oldukça iyi bir bilim kurgu ve fantastik yapım olmuş. Hepimizin çocukluk hayallerinden görünmez olmak.

Film Bilgileri:

Filmin Türü: Bilim Kurgu, Fantastik, Aksiyon, Korku

Yönetmeni: Claudio Fah.

Oyuncuları: Christian Slater, Laura Regan,David McIlwraith, Hamish Cameron,Jessica Harmon, Sarah Deakins,Terri Anne Welyki, William MacDonald.

Filmin orijinal adı Hollow man.

Filmin Konusu:

Christian Slater’ın (Interview With The Vampire, True romance) Micheal Griffin adında görünmez bir katili canlandırdığı durdurak bilmez gerilimi yaşayın! Micheal, O’nu yavaş ve acı dolu bir ölüme sürükleyen deney aşamasındaki görünmezlik serumunun sonucu olarak çıldırmaya başlar. Güzel ve parlak zekalı araştırma biyoloğu Maggie Dalton (Laura Regan-Unbreakable) onu hayatta tutabilen tek kişidir. Ancak hükümet O’nu Griffin’i kıstırmak için yem olarak kullandığında Maggie, Seattle’da cinayet masası dedektifi olan Frank Turner’dan koruma için yardım istemek zorunda kalır. Griffin gittikçe daha fazla ölüm saçmaya ve kontrolden çıkmaya başladığında, Turner’ın Maggie’yi hayatta tutmak için tek seçeneği kalmıştır; görünmezlik serumunu alıp Görünmez Adam’a dönüşmek! Birbirleriyle yüzleşen bu iki görünmez adamın son savaşları aksiyonu, gerilimi ve dehşeti ikiye katlıyor.



Görünmez Adam 2 29 Temmuz Video İzle,29 Temmuz Görünmez Adam 2 Full İzle, Görünmez Adam 2 29 Temmuz HD İzle, 29 Temmuz Son Bölüm Görünmez Adam 2 İzle, Görünmez Adam 2 29 Temmuz 2010 Tekrar İzle, Görünmez Adam 2 29 Temmuz 2010 Tek Part İzle,29 Temmuz Görünmez Adam 2 Son Bölüm Özeti İzle, 29 Temmuz Görünmez Adam 2 Son Bölüm İzle, Görünmez Adam 2 Son Bölüm İzle,Görünmez Adam 2,Görünmez Adam 2 Video,Görünmez Adam 2 Video İzle , Görünmez Adam 2 Filmi , Görünmez Adam 2 Filmini İzle, Görünmez Adam 2 izle, Görünmez Adam 2 filmi, Görünmez Adam 2 filmini full izle, Görünmez Adam 2 online izle, Görünmez Adam 2 full film izle, Görünmez Adam 2 star, Görünmez Adam 2 tv de bugün, Görünmez Adam 2 online izle, Görünmez Adam 2 full seyret, Görünmez Adam 2 star da, Görünmez Adam 2 tv de ilk kez, ...

Melekler Şelalesi - Nora Robert's Angels Fall Filmini İzle

0 yorum

Ünlü yazar Nora Roberts'ın çok satan romanından uyarlanan ve televizyon filmleri serisinin ilk filmi olan “Melekler Şelalesi” TV'de ilk kez bu gece Kanal D'de ekrana geliyor. Reece Gilmore, Boston’da aşçıbaşılık yaparken hayatında yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Wyoming yolunda arabasının bozulmasıyla, Angel Food Diner da bir aşçı arandığına dair ilan görür ve hayatını devam ettirebilmek için bu işi kabul eder. Restorandın yakışıklı ve gizemli müşterisi yazar Brody, Reece’yle ilgilenmeye başlar ve Reece onun yanında kendini güvende hissedebileceğine karar verir. Günün en iyi seyirliklerinden olan bu müthiş filmi sakın kaçırmayın!

Orjinal adı : Nora Robert's Angels Fall
Yönetmen : Ralph Hemecker
Yapım Yılı : 2007
Türü : Dram, Romantik
Oyuncular : Heather Locklear , Johnathon Schaech










Melekler Şelalesi, Melekler Şelalesi izle, Melekler Şelalesi filmi, Melekler Şelalesi filmini izle, Melekler Şelalesi online izle, Melekler Şelalesi full izle, Melekler Şelalesi film izle, Melekler Şelalesi bedava izle, Melekler Şelalesi kanal d, Melekler Şelalesi kanal d de bu akşam, Melekler Şelalesi bu akşam tv deki filmler neler, Melekler Şelalesi tv de bugün, Melekler Şelalesi tv de ilk kez, Melekler Şelalesi ne zaman, Nora Robert's Angels Fall, Nora Robert's Angels Fall izle, Nora Robert's Angels Fall filmi, Nora Robert's Angels Fall filmini izle, Nora Robert's Angels Fall online izle, Nora Robert's Angels Fall, Angels Fall izle, Angels Fall, Angels Fall filmini izle, Angels Fall imdb, Angels Fall film bilgileri, Angels Fall youtube, melekler şehri youtube, ...

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Tanrının Unuttuğu Çocuk Filmini İzle

0 yorum
Tanrının Unuttuğu Çocuk

Sinema dünyasına 'Forest Gump'da, Tom Hanks'ın oğlunu canlandırdığı rolle adım atan, başrolünü Bruce Willis'le paylaştığı 'Altıncı His'le gönülleri fetheden, genç yetenek Haley Joel Osmant'in, 'Spielberg'ün 'Yapay Zeka'sından hemen önce rol aldığı, küçük bütçeli fakat çok etkileyici bir soykırım filmi. Nedense Amerika'da dağıtıma girmemiş, diğer ülkelerde de hak ettiği ilgili yakalayamamış olan bu film, 2. Dünya Savaşı'nın yol açtığı insani felaketlerin boyutunu anlamak isteyen gençler için mükemmel bir seyirlik.


Yapım:2001 ~ ABD, Polonya
Tür:Dram, Savaş, Suç
Yönetmen:Yurek Bogayevicz
Senaryo:Yurek Bogayevicz
Senaryo (Kitap):Yurek Bogayevicz
Yapımcı:Avi Lerner, Zev Braun, Philip Krupp



Tanrının Unuttuğu Çocuk, Tanrının Unuttuğu Çocuk izle, Tanrının Unuttuğu Çocuk filmi, Tanrının Unuttuğu Çocuk filmini izle, Tanrının Unuttuğu Çocuk online izle, Tanrının Unuttuğu Çocuk full izle, Tanrının Unuttuğu Çocuk tv8, Tanrının Unuttuğu Çocuk tv8 izle, Tanrının Unuttuğu Çocuk filmini izle, Tanrının Unuttuğu Çocuk tv de bugün, ...

Yuva - Le Refuge Filmini İzle

0 yorum
Yuva

Mousse ve Louis, genç, güzel, zengin ve âşıktırlar. Ama uyuşturucu hayatlarını ele geçirmiştir. Bir gün aşırı doz alırlar ve Louis ölür. Mousse kurtulur, kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenir. Kafası karmakarışık, Paris'ten uzakta bir eve kaçar. Birkaç ay sonra Louis'nin erkek kardeşi Mousse'a katılır. Mousse'un yuvasına gelen bu adam düşman mıdır, yoksa bir barışma fırsatı mı?

Yapım:2009, Fransa
Tür:Dram
Yönetmen:François Ozon
Senaryo:François Ozon, Mathieu Hippeau
Yapımcı:Chris Bolzli, Claudie Ossard
Görüntü Yönetmeni:Mathias Raaflaub


Yuva, Yuva izle, Yuva filmi, Yuva filmini izle, Yuva online izle, Yuva full izle, Yuva filmini full indirmeden online izle, Yuva kesintisiz izle, Yuva tam ekran izle, Yuva vizyondaki filmler, Yuva film, ...

Barbarossa - Online Sinema İzle

0 yorum
Kuzey topraklarını Alman İmparator Frederick Barbarossa yönetmektedir. Ama onun esas hayali, ortadaki ve güneydeki toprakları da fethetmek ve böylece Büyük Charles’tan bu yana korunan imparatorluk sınırlarını genişletmektir. Fakat kuzeyde, Milano’dan genç bir adam, farklı şehirlerden gelen 900 askerlik bir “Ölüm Birliği” kurmaktadır. Bu genç adamın adı Alberto Da Giussano’dur ve onun hayali; şehirlerini, Milano’yu ellerinden alıp yerle bir eden; onları yersiz yurtsuz ve bayraksız bırakan “Kızıl Sakal” Barbarossa’yı mağlup ederek tüm Lombardiya topraklarını özgürlüğe kavuşturmaktır.

Yönetmen : Renzo Martinelli
Oyuncular : Rutger Hauer, Raz Degan, F. Murray Abraham, Kasia Smutniak, Christa Jivkov, Antonio Cupo, Cecile Cassel, Elena Bouryka
Türü : Tarihi/Savaş/Dram
Yapım Yılı : 2009




Barbarossa, Barbarossa izle, Barbarossa tv de, Barbarossa filmi izle, Barbarossa full izle, Barbarossa online izle, Barbarossa atv de, Barbarossa filmini online izle, Barbarossa seineması, Barbarossa beyazperde, Barbarossa sinemalar, Barbarossa 2009, Barbarossa atv de canlı izle, ...

Kara Kedi Ak Kedi (Crna macka, beli macor) 1998 İzle

0 yorum

Tür : Komedi / Dram
Yönetmen : Emir Kusturica
Yapım : 1998 / Almanya , Fransa , Yugoslavya
Süre : 123 dk.

Oyuncular
Bajram Severdzan, Branka Katic, Florijan Ajdini
Jasar Destani, Pedrag Miki Manojlovic, Predrag Pepi
Sabri Sulejmani, Stojan Sotirov, Zabit Memedov

Filmin Konusu

Crga Pitic ve Zarije... iki eski dost. Biri çöp toplayarak köşeyi dönmüş bir çingene babası, diğeri bi çimento şirketi sahibi.. Uzun yıllardır birbirlerini görememelerine karşın dostluklarında en ufak bir azalma yoktur.

Zarije'nin oğlu Matro, girmek istediği bir karaborsa işi için kendi babasından istemeyeceği parayı Çrga'dan ister. Sebep olarak da babasının ölümünü gösterir. Bu haber yaşlı ve yorgun Çrga'yı derinden etkiler. Eski dostunun mezarını ziyaret onun boynunun borcudur. Matro ise Çingene gangsterlerinin ele başısı Dadan'la ortak olmaya karar verir. Büyük bir ahlaksız olan Dadan, Matro'yu aldatır. öte yandan Dadan'ın her istediğini yapan Matro, Dadan'ın kız kardeşi ile kendi oğlunun evlenmesine de ses çıkaramaz. Oysa oğlu Zare başka bir kızı, Dadan'ın kardeşi Afrodita ise başka bir erkeği sevmektedir. Aşık olmadan evlenmek ise bir Çingenenin en son yapacağı bir şeydir...

Sifresizdir

Kara Kedi Ak Kedi, Kara Kedi Ak Kedi filmi, Kara Kedi Ak Kedi indir, Kara Kedi Ak Kedi download, Kara Kedi Ak Kedi izle, Kara Kedi Ak Kedi filmi, Kara Kedi Ak Kedi filmini izle, Kara Kedi Ak Kedi online izle, Kara Kedi Ak Kedi filmini seyret, ...