24 Temmuz 2010 Cumartesi

B Planı - The Back-Up Plan Filmini İzle

0 yorum

B Planı Film Bilgileri
IMDB Puanı:4.4/10
Yapım:2010 - ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Alan Poul
Senaryo:Kate Angelo
Yapımcı:Jason Blumenthal, Steve Tisch, Todd Black
Görüntü Yönetmeni:Xavier Pérez Grobet
Müzik:Stephen Trask

B Planı Filminin Kısaca Özeti
Doğru adamın gelmesini çok uzun süredir bekleyen Zoe bir karar verir: Anne olmak istemektedir. Bunun için bir buluşma ayarlar. Stan ile tanışan Zoe için o güçlü bir baba adayıdır. İlişkileri ilerledikçe, Zoe ve Stan iyi anlaştıklarını görürler. Ancak ortada bir sorun vardır: Zoe hamiledir ve bu durumu Stan'den saklamaya kararlıdr. Ama Zoe'nin sır saklama konusundaki yetenek(sizlik)leri bir yanlışlıklar komedyasına dönüşür.

B Planı Filminin Oyuncuları

Jennifer Lopez (Zoe), Alex O’Loughlin (Stan), Michaela Watkins (Mona), Eric Christian Olsen (Clive), Anthony Anderson (Çocuk Parkı Babası), Noureen DeWulf (Daphne).


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Aşık ol, evlen ve çocuk sahibi ol! Sıralama budur. Bu sıralamada yapılacakların yerleri değişirse ve Hollywood romantik komedisi klişesinde yorumlanırsa da B Planı (The Back Up Plan) adlı film ortaya çıkar.

5 yıldır bir ilişkisi olmayan, artık büyük bir kız olan Zoe b planına geçer; döllenerek çocuk sahibi olacaktır. Ve ilk döllemenin yapıldığı gün, hayatının aşkı Stan’la aynı taksiye ‘yanlışlıkla’ binerek (şaşırtıcı bir senaryo (!) değil mi?) tanışır. Ve bir anda sevgilisi ve ikiz çocuklarına hamile olur. Şimdi bu ikilinin birlikte olabilmek için aşka ve hayata dair imtihanları vardır.




Romantik komedi severlerin izlerken güleceği ve ardından unutacağı ‘çerez’ bir film. B Planı, senaryosuyla klişelerin hakkını veriyor. Fakat iyi çizilmiş yan karakterler filmi gene de oldukça izlenir kılıyor. Yalnız anneler grubu, 22 yıldır nişanlı olan büyükannesi, 4 çocuk sahibi en iyi arkadaşı, Zoe’nin doktoru, Stan’in bir parkta tanıştığı üç çocuk sahibi akıl hocası, eğlenceli oldukları kadar ilginç karakterler de...

İki başrol oyuncusundan bahsedecek olursak; Jennifer Lopez’in romantik komedice sakarlıklarının dışında ciddi sahnelerdeki oyunculuğu rahatsız etmeyecek düzeydeyken, rol arkadaşı Alex O’Loughlin’in o sempatik gülüşü ve tatlı mimikleri kadın izleyicileri etkileyecektir. Jlo’nun dört yıl aradan sonra vasat bir filmle dönmesini takdir edemememize karşılık, Alex O’Loughli’i başka projelerde de izlemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bunun yanısıra yan karakterlerin içinde manasını anlayamadığımız tek karakter var; Zoe’nin ilk olarak çocuğunun babası olmasını istediği arkadaşının, film boyunca sebebini bilmediğimiz kıskançlık ve aşık triplerini izliyoruz. Bu sahneler hikayeyi beslemediği gibi açıklamasız olduğundan manasız kalıyor.




Romantik komedilerde bu kadar kabasına karşılaşmadığımız bazı sahneler de bu filmde mevcut. Yalnız annelerden birinin bir doğum sahnesi var ki, mizahı oldukça sertken romantik komedi severlerini biraz rahatsız edeceğini düşünüyorum. Suyun içinde bir kadının içinden çıkan bir kafaya hazırlıklı olun.

Aslında bu sıralar bu film üzerinden Ömür Gedik ve diğer sinema yazarları arasında kutuplaşma su yüzüne çıktı. Kendisi, Jennifer Lopez’in Kıbrıs’taki bir hotel açılışına Kıbrıslı Rumlar’ın protestosu yüzünden katılmadığı için kendi protestosunu eline silah alıp savaşmaya kadar vardırmış. Savaş böyle bir sebebe malzeme edilmemeli mesajımı da vererek, siz de bu kadar kolay tepkiye kendinizi kaptırmıyorsanız ve klişe romantik komedi severseniz iyi seyirler. Anında saç kurumalar, ya da kuruması gereken saçlardan suların akması gibi çok basit hataların yanısıra yazının başında da bahsettiğimiz gibi izlerken güldüren, eğlenmelik, çerez bir film.




b planı, b planı jennifer lopez, b planı izle, b planı filmi, b planı filmini izle, b planı fragman, b planı vizyonda, b planı beyazperde, b planı online izle, b planı filmi izle, b planı filmini full izle, b planı indirmeden izle, b planı indir, b planı download, b planı torrent, b planı 2010, b planı sinemada, b planı komedi fillmi, b planı jennifer lopez zoe, b planı zoe izle, b planı türkçe dublaj izle, b planı türkçe dublaj, The Back-Up Plan divixplanet, The Back-Up Plan torrent, The Back-Up Plan sinemalar, The Back-Up Plan filmi, The Back-Up Plan altyazılı, The Back-Up Plan torrent indir, The Back-Up Plan online izle, The Back-Up Plan jennifer lopez, The Back-Up Plan zoe, The Back-Up Plan fragman, ...

0 yorum: