26 Temmuz 2010 Pazartesi

Balans ve Manevra (2005) Filmi

0 yorum

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 11 Mart 2005
Yönetmen : Teoman
Senaryo : Teoman
Müzik : Teoman
Yapım : 2004, Türkiye

Oyuncular
Teoman (Timur) , Erol Demiröz (Nihat) , Yusuf Akgün (Ruhi)
Bülent Kayabaş (Ümit Kaptan) , Seda Akman (Zeynep)
Burak Sergen (Kamyoncu Ali) , Berna Öztürk (Barmaid)
Bülent Polat (Zagor) , Didem Erol (Helen)

Filmin Konusu
Ruhi, 17 yaşında içine kapanık, ailesi ile yaşayan, kendi halinde bir delikanlıdır. Nihat, karısının ölümünden sonra her şeyini satmış, parasal sorunları olan 65 yaşlarında emekli bir adamdır. Bu iki kişinin yolları Bodrum otobüsünde kesişir.

Yolculukları sırasında hiç konuşmayan Ruhi ve Nihat, başlarına gelen hırsızlıktan sonra Bodrum Karakolu’na giderler. Nihat’ ın kardeşi Ümit, Bodrum’ da yaşamakta ve teknecilik yapmaktadır. Beraber O’nu aramaya başlarlar. Tam bulamayacaklarını sandıkları bir anda Kamyoncu Ali devreye girer. Ümit’ in oğlu Timur’un, burada, bir pansiyonda kaldığını ve onlara yardım edebileceğini söyleyince, ikili Zagor’un pansiyonuna yerleşir. Timur sorunlu bir tiptir, sıkıntılarını sevgilisi Zeynep’e yükleyip durur. İlerleyen zamanlarda Zeynep ve Ruhi arasında bir arkadaşlık başlar.

Birbirinden ilgisiz ve problemli insanların durağı olan bu pansiyonda, Tekneci Ümit’in fikirleriyle, herkes yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır.


Balans ve Manevra, Balans ve Manevra izle, Balans ve Manevra indir, Balans ve Manevra filmi, Balans ve Manevra full izle, Balans ve Manevra indir, Balans ve Manevra download, Balans ve Manevra online izle, Balans ve Manevra filmini izle, ...

0 yorum: