3 Temmuz 2010 Cumartesi

Hayalet Gemi - Ghost Ship (Online Sinema İzle)

0 yorum
click to zoom

Hayalet Gemi Filminin Konusu

1954 yılında inşa edilen heybetli transatlantik Antonia Graza, modern ve sofistike görünümüyle tam bir sanat eseri ve İtalyan Denizyollarının gururuydu. Yolcularına sınırsız lüks sunan gemi 1962 baharında Amerika’ya doğru yelken açtığında taşıdığı yolcular pek yakında üstlerine çökecek olan kabustan ve bunun son yolculukları olduğundan habersizdiler... Geminin Labrador açıklarında kaybolduğu bildirildi.



Olaydan 40 yıl sonra Arctic Warrior adlı bir römorkördeki kurtarma ekibi, Bering Boğazı açıklarında bu lüks İtalyan yolcu gemisini bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü gemi artık şeytani bir gücün yuvasıdır.

Yönetmen :Steve Beck
Senaryo :Mark Hanlon, Mark Hanlon
Oyuncular :Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Ron Eldard, Desmond Harrington, Isaiah Washington
Filmin Türü :Aksiyon, Korku
Orijinal Adı :Ghost Ship
Yapımcı Firma :Dark Castle Entertainment [us]
Yapım Yılı :2002
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :91 dakika
Resmi Sitesi :http://www.ghostshipmovie.com/
Dağıtıcı Firma :Warner Bros
Vizyon Tarihi :24.01.2003

(Alıntıdır.)


Anahtar Kelimeler : hayalet gemi, hayalet gemi izle, hayalet gemi full izle, hayalet gemi filmi, hayalet gemi indirmeden izle, hayalet gemi online izle, online hayalet gemi izle, ghost ship izle, ghost ship indirmeden izle, ghost ship filmini izle, ...

0 yorum: