24 Temmuz 2010 Cumartesi

Hırslı Sarışın - Blonde Ambition (2007) Filmini İzle ve İndir

0 yorum

Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Scott Marshall
Yapım : 2007, ABD
Süre : 93 dk.

Oyuncular
Jessica Simpson, Luke Wilson, Rachael Leigh Cook
Penelope Ann Miller, Andy Dick, Drew Fuller

Filmin Konusu
Hiç uyumayan şehir hiçbir zaman pes etmeyen bir kızla tanışmak üzere.

Katie (Jessica Simpson) erkek arkadaşını ziyaret etmek için yaşadığı kasabadan New York’a gelir. Aldatıldığını öğrendiği zaman Katie kendi gerçek kimliğini bulmaya karar verir. Arkadaşlarının yardımıyla ülkenin en iyi inşaat firmalarından birinde iş bulur ve orada daha sonra aşık olacağı ve büyük bir sırrı olan Ben'le (Luke Willson) tanışır. Hiçbir şey bu hırslı kızı kalbinin arzuladığı şeyleri elde etmekten alıkoyamayacaktır.

Bir Not
Kariyerine şarkıcı olarak başlayan ama daha sonra oyunculuk yapmayı seçen seksi sarışın Jessica Simpson'a bu yepyeni filminde Owen Wilson'ın yine oyuncu kardeşi Luke Wilson (Tenenbaum Ailesi, Boş Oda) eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Özel Bir Kadın (Pretty Woman), Frankie ve Johnny, The Princess Diaries, Georgia Yasası (Georgia Rule) gibi filmlerin yönetmeni Garry Marshall'ın oğlu Scott Marshall var.


Hırslı Sarışın - Blonde Ambition (2007) filmini bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi aşağıdan iki part halinde de seyredebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.




Hırslı Sarışın, Hırslı Sarışın izle, Hırslı Sarışın filmi, Hırslı Sarışın filmini izle, Hırslı Sarışın full izle, Hırslı Sarışın online izle, Hırslı Sarışın indir, Hırslı Sarışın download, Hırslı Sarışın filmini indir, Hırslı Sarışın online indir, Hırslı Sarışın torrent, youtube Hırslı Sarışın, Hırslı Sarışın bedava izle, ücretsiz Hırslı Sarışın, Hırslı Sarışın türkçe, Hırslı Sarışın türkçe dublaj izle, Hırslı Sarışın türkçe izle, Blonde Ambition, Blonde Ambition filmi, Blonde Ambition izle, Blonde Ambition izle ve indir, Blonde Ambition full izle, Jessica Simpson, Jessica Simpson filmleri, Jessica Simpson izle, ...

0 yorum: