29 Temmuz 2010 Perşembe

Kadın Kokusu - Scent of a Woman

0 yorum

Kadın Kokusu - Scent of a Woman Film Bilgileri :
Tür : Dram
Yönetmen : Martin Brest
Senaryo : Bo Goldman , Giovanni Arpino (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Donald E. Thorin
Müzik : Thomas Newman
Yapım : 1992, ABD
Süre : 157 dk.

Kadın Kokusu - Scent of a Woman Filminin Oyuncuları : Al Pacino (Albay Frank Slade) , Chris O'Donnell (Charlie Simms) , James Rebhorn (Mr. Trask) , Gabrielle Anwar (Donna) , Philip Seymour Hoffman (George Willis, Jr.)

Kadın Kokusu - Scent of a Woman Filminin Konusu :
Bir kolej öğrencisi olan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bir nevi "bebek bakıcılığı" yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slate'in haftasonu için çok özel bir planı vardır.

Bu plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci kalite şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45'lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie'yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.

Al Pacino'nun unutulmaz bir karakter çizdiği film, aslında 1974 yapımı İtalyan Profumo di Donna'nın yeniden çekimi. Yine de, bir çoklarına göre orijinalini aratmayacak derecede iyi. Tango sahnesine dikkat.

Not: Film Divx oldugu için Açılması Biraz Zaman Alabilir.



Kadın Kokusu, Kadın Kokusu izle, Kadın Kokusu filmi, Kadın Kokusu filmini izle, Kadın Kokusu online izle, Kadın Kokusu full izle, Kadın Kokusu indirmeden izle, Kadın Kokusu divx izle, Kadın Kokusu full izle, Kadın Kokusu movshare, Kadın Kokusu yahoo, Kadın Kokusu tv de bugün, Kadın Kokusu tnt, Scent of a Woman, Scent of a Woman izle, Scent of a Woman filmi, Scent of a Woman filmini izle, Scent of a Woman tnt, Scent of a Woman tv de bugün, Scent of a Woman seyret, Scent of a Woman online izle, online sinema izle, Kadın Kokusu al pacino, ...

0 yorum: