4 Temmuz 2010 Pazar

Doktor Civanım - Kemal Sunal Filmleri İzle

0 yorum

Doktor Civanım Film Bilgileri :


Yönetmen: Kartal Tibet
Senaryo: Safa Önal, Memduh Ün
Türü: Komedi,Dram
Yapımcı Firma: Uğur Film
Yapım Yılı: 1982
Filmin Süresi: 1 saat 29 dakika


Yine eski Türk Filmlerinden unutulmaz bir Kemal Sunal filmi: Doktor Civanım.

Doktor Civanım Filminin oyuncu kadrosunda; Kemal Sunal, Ayşen Gruda, Ali Şen, Bahar Öztan, Yadigar Ejder, İhsan Yüce gibi Türk Sinemasının usta-unutulmaz oyuncuları bulunuyor.

Doktor Civanım Filminin Özeti :


Kemal Sunal, Doktor Civanım filminde kendi ismiyle başrol oynuyor. Kemal Sunal, İstanbul'da hastanede hademelik yaparak geçimini sağlıyor. Köyüne geri döndüğünde tüm köylü halkı on bir doktormuşcasına karşılayıp bir dediğini iki yapmayınca o da bu durumu hiç bozuntuya vermiyor. Böylece artık Kemal Sunal köyün herkese şifa veren doktoru olmuştur.

Bu arada Kemal Sunal, Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e gönlünü kaptırmıştır. Sümbülü İhsan Ağa'nın oğlu Yadigarda sevmektedir. Bu yüzden Yadigar Kemal Sunal'ın en büyük rakibidir.

Kemal Sunal köylünün yakıştırmasıyla tam bir doktor olmuştur ve tesadüfü yaptığı şeylerle hastaları iyileştirmektedir de. Ancak sonunda tahmin edeceğiniz üzere gerçek bir doktor olmadığı ortaya çıkıyor. Bunun sonucunda Kemal Sunal tutuklanıcak ve Sümbül'den ayrı düşmek zorunda kalacaktır...

Doktor Civanım Filmi :



"Yok, tam ekrana gerek yok !" diyorsanız.. Buyrun aşağıdan seyir eyleyin... :)

İyi seyirler dileriz.



Anahtar Kelimeler : doktor civanım, doktor civanım izle, doktor civanım filmi, doktor civanım indirmeden izle, doktor civanım full, doktor civanım filmi izle, doktor civanım filmini izle, doktor civanım tam ekran izle, tam ekran film izle, tam ekran filmler, doktor civanım kemal sunal, kemal sunal filmleri, doktor civanım full izle, doktor civanım full indirmden izle, doktor civanım indir, online sinema izle, doktor civanım oyuncuları ...

0 yorum: