23 Temmuz 2010 Cuma

X - Men: Son Direniş Filmini İzle

0 yorum


X - Men: Son Direniş Filminin Konusu

X-MEN: THE LAST STAND X-Men üçlemesinin son bölümüdür. Son bölümde X-Men topluluğu ilk kez bir seçim aşamasındadırlar. Yeni bir tedavi yöntemi bulunmuştur ve mutantlar tüm yetilerinden kurtularak normal insanlar gibi yaşayabileceklerdir. Onları insanlardan ve gerçek hayattan uzak tutan bu inanılmaz özelliklerinden arınıp arınmamaları konusunda ise mutantların lideri Charles Xavier, ve Magneto arasında gerçek bir görüş ayrılığı oluşmuştur. Son bir savaşın temelleri atılmaktadır. Son ve en büyük savaş.

X-MEN: THE LAST STAND bir çok toplumsal konuda sorgulamalar getiriyor: Uyum göstermek önyargıyı engeller mi? Kişisel özelliklerinden vazgeçerek eziyetten kurtulmak korkaklık mıdır? Büyük bir güce sahip olmak bir vergi midir yoksa lanet mi?

X-MEN: THE LAST STAND tüm X-Men filmlerinin yıldızlarını bir araya getiriyor: Hugh Jackman (Wolverine), Halle Berry (Storm), Ian McKellen (Magneto), Patrick Stewart (Xavier), Famke Janssen (Jean Gray), Anna Paquin (Rogue), Rebecca Romijn (Mystique), James Marsden ( Cyclops), Shawn Ashmore (Iceman), Aaron Stanford (Pyro) ve Daniel Cudmore (Colossus). Bu filmde yeni karakterler de katılıyor X-Men’e Kelsey Grammer’ı Dr. Henry McCoy (Beast), Vinnie Jones’u Juggernaut, Ellen Page’i Kitty Pride ( Shadowcat), Ben Foster’ı ise Angel rolü ile tanıyacağız. Filmin yönetmenliğini After The Sunset, Red Dragon ve Rush Hour gibi filmlerinden tanıdığımız Brett Ratner üstleniyor.

X-MEN: LAST STAND’in yapımcılığını ise diğer X-Men filmlerinin de yapımcıları olan Lauren Shuler Donner ve Ralph Winter üstleniyorlar. Filmin Senaryosu ise Zak Penn & Simon Kinberg’e ait.

Yönetmen :Brett Ratner
Senaryo :Simon Kinberg, Zak Penn
Oyuncular :Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen,Anna Paquin
Filmin Türü :Bilim Kurgu, Aksiyon
Orijinal Adı :X-Men: The Last Stand
Yapımcı Firma :20th Century Fox
Yapım Yılı :2006
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :104 dakika














X - Men: Son Direniş, X - Men: Son Direniş izle, X - Men: Son Direniş filmi, X - Men: Son Direniş filmini izle, X - Men: Son Direniş online izle, X - Men: Son Direniş full izle, X - Men: Son Direniş indirmeden izle, X - Men: Son Direniş filmi, ...

0 yorum: