10 Ağustos 2010 Salı

Kusursuz Yabancı - Perfect Stranger (Online Sinema İzle)

0 yorum

Kusursuz Yabancı Filminin Konusu

Rowena Price (HALLE BERRY) başkalarının sırlarını açığa çıkarma sanatında mükemmelleşmiş bir araştırmacı gazetecidir. Bu yüzden, evli reklam müdürü Harrison Hill’le (BRUCE WILLIS) yasak ilişki yaşayan çocukluk arkadaşı Grace Clayton öldürülünce, Rowena gerçeği bulmaya kesin karar verir. Teknoloji konusunda uzman olan iş arkadaşı Miles Haley’nin (GIOVANNI RIBISI) yardımıyla Grace’in e-postalarını okur ve Grace’in Hill’i karısına gitmekle tehdit ettiğini öğrenir. Rowena bu bilgi doğrultusunda kimlik değiştirir ve kusursuz bir yabancı haline gelir; önce Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine, sonra da Hill’in internet aşklarından Roketkız, nam-ı diğer Veronica olarak. Genç kadın hiçbir şeyden şüphelenmeyen Hill’in her adımını takip ederken karısının da aynı şeyi yaptığını fark eder. Hill’in güce karşı düşkünlüğü, kadınlara karşı zaafı ve tetikte bekleyen bir karısı vardır.

Ne var ki, Rowena, Hill’in sırlarını açığa çıkarırken kendi hayatında iki önemli insan olan erkek arkadaşı Cameron (GARY DOURDAN) ve en yakın dostu Miles ile Grace arasında bağlantılar da bulur. Kafası karışan ve kendini aldatılmış hisseden genç kadının bu serüvende artık güvenebileceği kimse yoktur.

Yönetmen :James Foley
Senaryo :Todd Komarnicki, Jon Bokenkamp
Oyuncular :Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Richard Portnow,Gary Dourdan
Orijinal Adı :Perfect Stranger
Yapımcı Firma :Revolution Studios
Yapım Yılı :2007
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :109 dakika
Resmi Sitesi :http://www.sonypictures.com/mo..
Vizyon Tarihi :20.04.2007

Kusursuz Yabancı, Kusursuz Yabancı izle, Kusursuz Yabancı filmi, Kusursuz Yabancı seyret, Kusursuz Yabancı filmini izle, Kusursuz Yabancı online izle, Kusursuz Yabancı full izle, Kusursuz Yabancı seyret, Kusursuz Yabancı indirmeden izle, Kusursuz Yabancı star, Kusursuz Yabancı star tv, Kusursuz Yabancı star canlı izle, Kusursuz Yabancı tv de izle, Perfect Stranger, Perfect Stranger izle, Perfect Stranger filmi, Perfect Stranger full, Perfect Stranger türkçe dublaj, Perfect Stranger rapidshare, Perfect Stranger download, Perfect Stranger türkçe izle, Perfect Stranger full seyret, ...

0 yorum: