13 Ağustos 2010 Cuma

Dehşet Sokağı - The Amityville Horror Filmini İzle

0 yorum

Dehşet Sokağı Filminin Konusu

13 Kasım 1974’te, polis 112 Ocean Avenue, Long Island, New York adresinden korku dolu bir telefon çağrısı aldı. Polis oraya ulaştığında bütün aileyi yataklarında katledilmiş olarak buldu. Günler sonra, Ronald DeFeo, evdeki bir takım “seslerin” onu, anne ve babası ile 4 kardeşini öldürmeye ittiğini itiraf etti.

Bir yıl sonra, George Lutz, Kathy Lutz ve çocukları hayallerindeki evi bulduklarını düşünerek aynı eve taşındılar. Taşınmalarından kısa bir süre sonra açıklanamaz ve acaip olaylar evde gerçekleşmeye başladı. Kabus gibi görüntüler, ve korkunç sesler hala evde olan bir kötülüğün varlığındandı.

Kızları Chelsea’nin Jodie adında hayali bir arkadaşının varlığıyla ürken Kathy, George’un da gece ve gündüzlerini bodrumda geçirmesiyle ailesini bir arada tutmaya çabalar. George bodrumda “Kırmızı Oda” adıında gizemli bölmeye açılan gizli bir geçit keşfeder. Kötü sesler ve hayaller George’un kafasında yankılanırken ev canlanır ve sonsuza kadar “Amityville Horror” diye bilinecek olan tüy ürpertici olaylar birbiri arkasına sıralanır.

Kathy ve George Lutz’un gerçek hikayesinden uyarlanan bu film şimdiye kadar çekilmiş en korkunç olaylardan biridir, çünkü gerçektir. Taşınmalarından 28 gün sonra Lutz ailesi evi terk etti ve canlarını kurtarmakta şanslıydılar.

Yönetmen :Andrew Douglas
Senaryo :Scott Kosar, Jay Anson
Oyuncular :Ryan Reynolds, Melissa George, Jesse James, Jimmy Bennett, Chloe Moretz
Filmin Türü :Dram, Korku, Gerilim
Orijinal Adı :The Amityville Horror
Yapımcı Firma :Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) [us]
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :90 dakika


Dehşet Sokağı, Dehşet Sokağı izle, Dehşet Sokağı film, Dehşet Sokağı filmi, Dehşet Sokağı filmini izle, Dehşet Sokağı online izle, Dehşet Sokağı full izle, Dehşet Sokağı seyret, Dehşet Sokağı indirmeden izle, Dehşet Sokağı filmini izle, Dehşet Sokağı tv8, Dehşet Sokağı tv8 izle, Dehşet Sokağı filmini tv8 de izle, The Amityville Horror, The Amityville Horror izle, The Amityville Horror filmi, The Amityville Horror seyret, The Amityville Horror filmini full izle, The Amityville Horror kesintisiz izle, The Amityville Horror filmini full seyret, The Amityville Horror tv8, ...



0 yorum: