24 Temmuz 2010 Cumartesi

B Planı - The Back-Up Plan Filmini İzle

0 yorum

B Planı Film Bilgileri
IMDB Puanı:4.4/10
Yapım:2010 - ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Alan Poul
Senaryo:Kate Angelo
Yapımcı:Jason Blumenthal, Steve Tisch, Todd Black
Görüntü Yönetmeni:Xavier Pérez Grobet
Müzik:Stephen Trask

B Planı Filminin Kısaca Özeti
Doğru adamın gelmesini çok uzun süredir bekleyen Zoe bir karar verir: Anne olmak istemektedir. Bunun için bir buluşma ayarlar. Stan ile tanışan Zoe için o güçlü bir baba adayıdır. İlişkileri ilerledikçe, Zoe ve Stan iyi anlaştıklarını görürler. Ancak ortada bir sorun vardır: Zoe hamiledir ve bu durumu Stan'den saklamaya kararlıdr. Ama Zoe'nin sır saklama konusundaki yetenek(sizlik)leri bir yanlışlıklar komedyasına dönüşür.

B Planı Filminin Oyuncuları

Jennifer Lopez (Zoe), Alex O’Loughlin (Stan), Michaela Watkins (Mona), Eric Christian Olsen (Clive), Anthony Anderson (Çocuk Parkı Babası), Noureen DeWulf (Daphne).


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Aşık ol, evlen ve çocuk sahibi ol! Sıralama budur. Bu sıralamada yapılacakların yerleri değişirse ve Hollywood romantik komedisi klişesinde yorumlanırsa da B Planı (The Back Up Plan) adlı film ortaya çıkar.

5 yıldır bir ilişkisi olmayan, artık büyük bir kız olan Zoe b planına geçer; döllenerek çocuk sahibi olacaktır. Ve ilk döllemenin yapıldığı gün, hayatının aşkı Stan’la aynı taksiye ‘yanlışlıkla’ binerek (şaşırtıcı bir senaryo (!) değil mi?) tanışır. Ve bir anda sevgilisi ve ikiz çocuklarına hamile olur. Şimdi bu ikilinin birlikte olabilmek için aşka ve hayata dair imtihanları vardır.




Romantik komedi severlerin izlerken güleceği ve ardından unutacağı ‘çerez’ bir film. B Planı, senaryosuyla klişelerin hakkını veriyor. Fakat iyi çizilmiş yan karakterler filmi gene de oldukça izlenir kılıyor. Yalnız anneler grubu, 22 yıldır nişanlı olan büyükannesi, 4 çocuk sahibi en iyi arkadaşı, Zoe’nin doktoru, Stan’in bir parkta tanıştığı üç çocuk sahibi akıl hocası, eğlenceli oldukları kadar ilginç karakterler de...

İki başrol oyuncusundan bahsedecek olursak; Jennifer Lopez’in romantik komedice sakarlıklarının dışında ciddi sahnelerdeki oyunculuğu rahatsız etmeyecek düzeydeyken, rol arkadaşı Alex O’Loughlin’in o sempatik gülüşü ve tatlı mimikleri kadın izleyicileri etkileyecektir. Jlo’nun dört yıl aradan sonra vasat bir filmle dönmesini takdir edemememize karşılık, Alex O’Loughli’i başka projelerde de izlemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bunun yanısıra yan karakterlerin içinde manasını anlayamadığımız tek karakter var; Zoe’nin ilk olarak çocuğunun babası olmasını istediği arkadaşının, film boyunca sebebini bilmediğimiz kıskançlık ve aşık triplerini izliyoruz. Bu sahneler hikayeyi beslemediği gibi açıklamasız olduğundan manasız kalıyor.




Romantik komedilerde bu kadar kabasına karşılaşmadığımız bazı sahneler de bu filmde mevcut. Yalnız annelerden birinin bir doğum sahnesi var ki, mizahı oldukça sertken romantik komedi severlerini biraz rahatsız edeceğini düşünüyorum. Suyun içinde bir kadının içinden çıkan bir kafaya hazırlıklı olun.

Aslında bu sıralar bu film üzerinden Ömür Gedik ve diğer sinema yazarları arasında kutuplaşma su yüzüne çıktı. Kendisi, Jennifer Lopez’in Kıbrıs’taki bir hotel açılışına Kıbrıslı Rumlar’ın protestosu yüzünden katılmadığı için kendi protestosunu eline silah alıp savaşmaya kadar vardırmış. Savaş böyle bir sebebe malzeme edilmemeli mesajımı da vererek, siz de bu kadar kolay tepkiye kendinizi kaptırmıyorsanız ve klişe romantik komedi severseniz iyi seyirler. Anında saç kurumalar, ya da kuruması gereken saçlardan suların akması gibi çok basit hataların yanısıra yazının başında da bahsettiğimiz gibi izlerken güldüren, eğlenmelik, çerez bir film.




b planı, b planı jennifer lopez, b planı izle, b planı filmi, b planı filmini izle, b planı fragman, b planı vizyonda, b planı beyazperde, b planı online izle, b planı filmi izle, b planı filmini full izle, b planı indirmeden izle, b planı indir, b planı download, b planı torrent, b planı 2010, b planı sinemada, b planı komedi fillmi, b planı jennifer lopez zoe, b planı zoe izle, b planı türkçe dublaj izle, b planı türkçe dublaj, The Back-Up Plan divixplanet, The Back-Up Plan torrent, The Back-Up Plan sinemalar, The Back-Up Plan filmi, The Back-Up Plan altyazılı, The Back-Up Plan torrent indir, The Back-Up Plan online izle, The Back-Up Plan jennifer lopez, The Back-Up Plan zoe, The Back-Up Plan fragman, ...

Bulmaca - Wordplay (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip

0 yorum

Tür : Belgesel
Yönetmen : Patrick Creadon
Yapım : 2006, ABD
Süre : 81 dk.

Oyuncular
Will Shortz, Merl Reagle, Tyler Hinman, Trip Payne
Al Sanders, Ellen Ripstein, Jon Delfin, Jon Stewart

Filmin Konusu
"Wordplay Katıksız Eğlence, Çarpıcı ve Sıradışı."

Bulmaca, sizi, The New York Times'ın bulmaca editörü Will Shortz'un dünyasına ilginç bir yolculuğa davet ediyor. Kendisini milyonlara, Ulusal Radyo Kanalı'nda, "Bulmaca Ustası" olarak tanıtan Shortz, tüm yaşamını çalışmaya, yaratmaya ve bulmaca kurgulamaya adayarak bu alanda çok büyük bir yol katetti. Shortz'un, Bill Clinton, senatör Bob Dole, The Daily Show'un Jon Stewart'ı, film yapımcısı Ken Burns, Indigo Girls ve Yankee oyuncusu Mike Mussina gibi hayranlarıyla tanışın ve her hafta 50 milyon Amerikalı'nın neden bu bulmacayı çözdüğünü keşfedin.

Bulmaca - Wordplay, Bulmaca - Wordplay izle, Bulmaca - Wordplay filmi, Bulmaca - Wordplay indir, Bulmaca - Wordplay download, Bulmaca - Wordplay full indir, Bulmaca - Wordplay rapidshare, Bulmaca - Wordplay filmini izle, ...

Hırslı Sarışın - Blonde Ambition (2007) Filmini İzle ve İndir

0 yorum

Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Scott Marshall
Yapım : 2007, ABD
Süre : 93 dk.

Oyuncular
Jessica Simpson, Luke Wilson, Rachael Leigh Cook
Penelope Ann Miller, Andy Dick, Drew Fuller

Filmin Konusu
Hiç uyumayan şehir hiçbir zaman pes etmeyen bir kızla tanışmak üzere.

Katie (Jessica Simpson) erkek arkadaşını ziyaret etmek için yaşadığı kasabadan New York’a gelir. Aldatıldığını öğrendiği zaman Katie kendi gerçek kimliğini bulmaya karar verir. Arkadaşlarının yardımıyla ülkenin en iyi inşaat firmalarından birinde iş bulur ve orada daha sonra aşık olacağı ve büyük bir sırrı olan Ben'le (Luke Willson) tanışır. Hiçbir şey bu hırslı kızı kalbinin arzuladığı şeyleri elde etmekten alıkoyamayacaktır.

Bir Not
Kariyerine şarkıcı olarak başlayan ama daha sonra oyunculuk yapmayı seçen seksi sarışın Jessica Simpson'a bu yepyeni filminde Owen Wilson'ın yine oyuncu kardeşi Luke Wilson (Tenenbaum Ailesi, Boş Oda) eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Özel Bir Kadın (Pretty Woman), Frankie ve Johnny, The Princess Diaries, Georgia Yasası (Georgia Rule) gibi filmlerin yönetmeni Garry Marshall'ın oğlu Scott Marshall var.


Hırslı Sarışın - Blonde Ambition (2007) filmini bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi aşağıdan iki part halinde de seyredebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.




Hırslı Sarışın, Hırslı Sarışın izle, Hırslı Sarışın filmi, Hırslı Sarışın filmini izle, Hırslı Sarışın full izle, Hırslı Sarışın online izle, Hırslı Sarışın indir, Hırslı Sarışın download, Hırslı Sarışın filmini indir, Hırslı Sarışın online indir, Hırslı Sarışın torrent, youtube Hırslı Sarışın, Hırslı Sarışın bedava izle, ücretsiz Hırslı Sarışın, Hırslı Sarışın türkçe, Hırslı Sarışın türkçe dublaj izle, Hırslı Sarışın türkçe izle, Blonde Ambition, Blonde Ambition filmi, Blonde Ambition izle, Blonde Ambition izle ve indir, Blonde Ambition full izle, Jessica Simpson, Jessica Simpson filmleri, Jessica Simpson izle, ...

Travma - Trauma (2004) Online İzle

0 yorum


Tür : Gerilim
Yönetmen : Marc Evans
Yapım : 2004, İngiltere
Süre : 90 dk.

Oyuncular
Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth
Dermot Murnaghan, Andrew MacLachlan, Bill Maloney
Dave Alexander, Anthony Flanagan, Neil Edmond

Filmin Konusu
Sanatçı olan Ben, hayatının gidişatını tamamen değiştiren bir araba kazası geçirir. Kendisinin bu kazadan sağ olarak kurtulmasının onun için hiçbir önemi yoktur. Çünkü karısı Elisa artık hayatta değildir. Çektiği bu acıyı biraz olsun hafifletmek, kaza yüzünden duyduğu suçluluk duygusundan kurtulmak, her şeye rağmen devam eden hayata kaldığı yerden dönmek zorundadır. Yaşadığı yeri değiştirir, kendini toplamak için psikolojik yardım alır. Hayatına tekrar çeki düzen vermeye çalışan Ben, bir süre sonra gerçekle hayali ayırt edemez olur. Başına gelen bu sarsıcı olay yüzünden aklının uydurduğu görüntülere inanmaya başlar.


Filmi aşağıdan bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki linkleri kullanın; ayrıca aşağıdan tek part halinde de izleyebilirsiniz.



Travma, Travma izle, Travma filmi, Travma filmini izle, Travma full izle, Travma filmi, Travma seyret, Travma online izle, Travma full seyret, Travma filmini indir, Travma download, Travma rapidshare, Travma torrent, ...

Son İstasyon - Leven Kırca İzle

0 yorum

Son İstasyon Filminin Konusu

Ruhi taşrada küçük bir istasyonda emekliliğine gün sayan bir memurdur. Emekli ikramiyesiyle çatısı akmayan bir ev alıp hayatının son demlerini huzurlu bir şekilde geçirmek ise en büyük hayalidir. Fakat kızı Esra ve küçük oğlu Önder’in daha iyi yaşamak gibi masum hayalleri vardır. Onların bu hayalleri bütün aileyi bir anda İstanbul’a sürükler. Ruhi’nin eşi ve annesiyle birlikte İstanbul’a gelmesiyle gelişen olaylar artık kimsenin kontrolünde değildir.

Yönetmen :Oğulcan Kırca
Senaryo :Tekin Duman, Oğulcan Kırca
Oyuncular :Levent Kırca, Başak Daşman, Korel Cezayirli, Suna Selen,Hikmet Karagöz
Filmin Türü :Dram
Orijinal Adı :Son İstasyon
Yapımcı Firma :Kırca Yapım
Yapım Yılı :2009
Yapım Ülkesi :Türkiye
Orijinal Dili :Türkçe
Filmin Süresi :110 dakika




son istasyon, son istasyon izle, son istasyon filmi, son istasyon full izle, son istasyon indirmeden izle, son istasyon online izle, son istasyon levent kırca izle, son istasyon filmi izle, son istasyon filmini full izle, son istasyon tv de ilk kez, son istasyon kanal d, son istasyon star, son istasyon filmini seyret, levent kırca son istasyon, ...

23 Temmuz 2010 Cuma

Saplantı - Amusement İzle

0 yorum

Tabitha teyzesinin çocuklarına bakmak için eve geldiğinde çocuk bakıcısının evde olmadığını ve çocukların yalnız bir şekilde evde olduğunu görür. Bu durumdan şüphelenir fakat çocuklar bakıcının biraz önce gittiğini söyleyince bu durumun üzerinde fazla durmaz ve teyzesinin çocuklarıyla ilgilenip onları yatırır, kısa bir süre sonra kendisine ayrılan oda da yatmaya gittiğinde oda da insan büyüklüğünde bir palyaço olduğunu görür, tam bu sıra da teyzesi arar vemtabitha ona bu palyaçodan bahseder. teyzesi evlerinde böyle bir palyaço olmadığını söylediğinde artık tabitha için hayatta kalmaya çalışma oyunu çoktan başlamıştır.

Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: John Simpson
Yapım Yılı: 2008
Yapım: ABD
Süre: 1 Saat 25 Dakika

Oyuncular: Jessica Lucas, Katheryn Winnick, Tad Hilgenbrink



Saplantı, Saplantı izle, Saplantı filmi, Saplantı filmini izle, Saplantı online izle, Saplantı filmi full izle, Saplantı star, Saplantı star da canlı izle, Saplantı izle, Saplantı filmi, Saplantı online izle, Saplantı star tv, Saplantı bugün ne zaman, Saplantı filmi izle, Saplantı online seyret, Saplantı filmini izle, ...

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007) - Sinema İzle

0 yorum

IMDB Puanı:6.2/10
Yapım:2007 - ABD, Almanya, Avustralya, Fransa, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen:Russell Mulcahy
Senaryo:Paul W.S. Anderson
Senaryo (Kitap):Capcom(video Game)
Yapımcı:Paul W.S. Anderson, Bernd Eichinger, Robert Kulzer, Samuel Hadida, Jeremy Bolt
Görüntü Yönetmeni:David Johnson
Müzik:Charlie Clouser, Tyler Bates

Çok tutulan video oyunu serisinden uyarlanan 100 milyon Dolarlık liste başı Resident Evil’in 3. ve son bölümü filmin kaldığı yerden devam ediyor. Artık Nevada çölünde saklanan Alice (Milla Jovovich) her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J.’le (Mike Epps) birlikte yeni hayatta kalanlar Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve Hemşire Betty’iyle işbirliği yapar. Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır.




Ölümcül Deney 3, Ölümcül Deney 3 izle, Ölümcül Deney 3 filmi, Ölümcül Deney 3 online izle, Ölümcül Deney 3 full izle, Ölümcül Deney 3 tv8, Ölümcül Deney 3 tv de bugün, Ölümcül Deney 3 online seyret, Ölümcül Deney 3 indirmeden izle, Ölümcül Deney 3 filmini full izle, Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu, Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu izle, Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu filmi, Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu filmini izle, Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu online izle, ...

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı Filmi

0 yorum

“Yönetmen Rob Cohen’in filmi Bruce Lee’ye bir saygı duruşu niteliğinde… Karısı Linda Lee’nin anılarından uyarlanan film, iki kültür arasında kalmış Bruce Lee’nin kısa yaşamını gözler önüne seriyor… Hong Kong’da doğan 18 yaşında ABD’ye yerleşen ve burada doğu felsefesiyle savaş sanatının bir karışımı olan “Jeet – kune – do” tekniğini geliştiren Lee ilk önemli çıkışını 60’lı yıllarda televizyonla yapmıştı. Fakat, onu asıl üne kavuşturan Hong Kong’da çektiği kung - fu filmleriydi. Dragon’da Bruce Lee’yi canlandıran Jason Scott Lee inandırıcılığın ötesine geçip sergilediği oyunculukla yaşıyormuş hissini verirken, Lee’nin mistik çekiciliğini de başarıyla yansıtıyor….”

Yapım Yılı: 1993
Türü: Aksiyon, Dram
Orijinal Adı: Dragon: The Bruce Lee Story
Yönetmen: Rob Cohen
Oyuncular: Jason Scott Lee, Lauren Holly, Robert Wagner, Nancy Kwan





Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı izle, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı filmi, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı filmini izle, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı full izle, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı tnt, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı yayın akışı, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı filmi ne zaman, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı tv de,Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı online izle, Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı full izle, ...

Maverick - Online Sinema İzle

0 yorum


Tür : Aksiyon , Komedi
Yönetmen : Richard Donner
Senaryo : William Goldman
Görüntü Yönetmeni : Vilmos Zsigmond
Müzik : Randy Newman
Yapım : 1994, ABD , 127 dk.

Oyuncular

Mel Gibson (Bret Maverick) , Jodie Foster (Annabelle Bransford) , James Garner (Marshal Zane Cooper) , Graham Greene (Joseph) , Alfred Molina (Angel) , James Coburn (Commodore Duvall)

Film Bilgileri

1960′ların James Garner’ın başrolünde oynadığı ünlü TV dizisinden sinemaya uyarlanan film, hafif fakat keyifli bir western olarak dikkat çekiyor.

Daha önce Cehennem Silahı’nda birlikte çalışmış olan yönetmen Richard Donner ve aktör Mel Gibson, bu filmde de tecrübelerini bir araya getirerek filmi çekici kılmışlar. Gibson’a başrollerde Jodie Foster ve James Garner eşlik ediyorlar.

Kumarbaz ve silahşör Bret Maverick (Mel Gibson), dünya poker turnuvası için St.Louis’e giderken yolda güzel kumarbaz Annabelle Bransford (Jodie Foster) ve bir kanun adamı olan Zane Cooper (James Garner) ile tanışır. Maverick’in turnuvaya katılabilmesi için 5.000 dolarlık giriş parasını bulması gerekmektedir ve bunun için çabalarken başına olmadık olaylar gelir…

Özellikle eski Maverick James Garner ile Mel Gibson’ın halef/selef durumları ve usta oyunculukları ve cehennem silahıyla beğenilen yönetmen Donner’ın western türündeki başarısıyla izlenmesi gereken bir film haline geliyor Maverick…





Maverick, Maverick izle, Maverick filmi, Maverick kanaltürk, Maverick online izle, Maverick film bilgileri, Maverick full izle, online Maverick izle, Maverick filmini izle, ...

X - Men: Son Direniş Filmini İzle

0 yorum


X - Men: Son Direniş Filminin Konusu

X-MEN: THE LAST STAND X-Men üçlemesinin son bölümüdür. Son bölümde X-Men topluluğu ilk kez bir seçim aşamasındadırlar. Yeni bir tedavi yöntemi bulunmuştur ve mutantlar tüm yetilerinden kurtularak normal insanlar gibi yaşayabileceklerdir. Onları insanlardan ve gerçek hayattan uzak tutan bu inanılmaz özelliklerinden arınıp arınmamaları konusunda ise mutantların lideri Charles Xavier, ve Magneto arasında gerçek bir görüş ayrılığı oluşmuştur. Son bir savaşın temelleri atılmaktadır. Son ve en büyük savaş.

X-MEN: THE LAST STAND bir çok toplumsal konuda sorgulamalar getiriyor: Uyum göstermek önyargıyı engeller mi? Kişisel özelliklerinden vazgeçerek eziyetten kurtulmak korkaklık mıdır? Büyük bir güce sahip olmak bir vergi midir yoksa lanet mi?

X-MEN: THE LAST STAND tüm X-Men filmlerinin yıldızlarını bir araya getiriyor: Hugh Jackman (Wolverine), Halle Berry (Storm), Ian McKellen (Magneto), Patrick Stewart (Xavier), Famke Janssen (Jean Gray), Anna Paquin (Rogue), Rebecca Romijn (Mystique), James Marsden ( Cyclops), Shawn Ashmore (Iceman), Aaron Stanford (Pyro) ve Daniel Cudmore (Colossus). Bu filmde yeni karakterler de katılıyor X-Men’e Kelsey Grammer’ı Dr. Henry McCoy (Beast), Vinnie Jones’u Juggernaut, Ellen Page’i Kitty Pride ( Shadowcat), Ben Foster’ı ise Angel rolü ile tanıyacağız. Filmin yönetmenliğini After The Sunset, Red Dragon ve Rush Hour gibi filmlerinden tanıdığımız Brett Ratner üstleniyor.

X-MEN: LAST STAND’in yapımcılığını ise diğer X-Men filmlerinin de yapımcıları olan Lauren Shuler Donner ve Ralph Winter üstleniyorlar. Filmin Senaryosu ise Zak Penn & Simon Kinberg’e ait.

Yönetmen :Brett Ratner
Senaryo :Simon Kinberg, Zak Penn
Oyuncular :Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen,Anna Paquin
Filmin Türü :Bilim Kurgu, Aksiyon
Orijinal Adı :X-Men: The Last Stand
Yapımcı Firma :20th Century Fox
Yapım Yılı :2006
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :104 dakika














X - Men: Son Direniş, X - Men: Son Direniş izle, X - Men: Son Direniş filmi, X - Men: Son Direniş filmini izle, X - Men: Son Direniş online izle, X - Men: Son Direniş full izle, X - Men: Son Direniş indirmeden izle, X - Men: Son Direniş filmi, ...

22 Temmuz 2010 Perşembe

Bebek Bakıcısı - Babysitters (Online Sinema İzle)

0 yorum


IMDB Değerledirmesi: 5,9/10
Yapım: 2007, ABD
Türü: Dram, Gerilim
Yönetmen: David Ross
Senaryo: David Ross
Süre: 90 dakika

Katherina Waterston geçimini sağlayabilmek için bebek bakıcılığı yapmaktadır. John Leguizamo ile aralarında başlayan ilişki onu bu ilişkiyi para karşılığında yapmaya iter. Katherina Waterston sonrasında bunu arkadaşlarınıda bu işe sokarak ilerletir.



Bebek Bakıcısı filmini aşağıdan 3 part halinde izleyebilirsiniz. Sürükleyici bir film olan Bebek Bakıcısı'nı asla kaçırmayın derim. İyi seyirler dileriz.









Bebek Bakıcısı, Bebek Bakıcısı izle, Bebek Bakıcısı filmi, Bebek Bakıcısı filmini izle, Bebek Bakıcısı indirmeden izle, Bebek Bakıcısı yahoo, Bebek Bakıcısı online izle, Bebek Bakıcısı filmini full izle, Bebek Bakıcısı full izle, babysitters, ...

Denek İki - Subject Two Filmini İzle

0 yorum

Imdb Puanı: 5,5/10
Yapım: 2006 , Amerika
Tür:Korku , Gizem , Gerilim
Yönetmen: Philip Chidel
Süre: 90 dakika

Denek İki Oyuncuları : Christian Oliver,Courtney Mace,Dean Stapleton,Jürgen Jones ve Thomas Buesch.

Rocky dağlarının tepelerinde gözlerden uzak kulübesinde Doktor Vick tıp etiğiyle bağdaşmayan tıbbi araştırmalarını yürütmektedir; Yeniden diriliş Piskolojik rahatsızlıkları olan yardımcısı Adam ile çalışmalarını bir denek üzerinde dener ancak hesaplamadıkları bir şey vardır; Ölümün korkunç yan etkisi.. ÖLÜMÜN VE TEKRAR DİRİLİŞİN HİKAYESİ!!



Rec: Ölüm Çığlığı - İndirmeden Sinema İzle

0 yorum

IMDB Puanı:7.7/10
Yapım:2007, İspanya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Jaume Balagueró, Paco Plaza
Senaryo:Jaume Balagueró, Luis Berdejo
Yapımcı:Julio Fernandez

Angela genç bir tv muhabiri, Pablo ise bir haber kameramanıdır. Bu ikili itfaiyecileri konu alan bir program yaparlar.

Program oldukça sıradan ve biraz da hareketsizde geçerken. Aniden gelen telefonla hareketlilik başlar. Bu telefon yaşlı bir kadının ihbarıdır. İhbar üzerine itfaiyeciler harekete geçer, tabii ki Angela ve Pablo'da onlarla giderler.

Kadının evine geldiklerinde -ölüm- çığlıklarıyla karşılaşırlar. Bundan sonrasını izleyin ve görün. İyi seyirler dileriz.













Rec: Ölüm Çığlığı, Rec: Ölüm Çığlığı izle, Rec: Ölüm Çığlığı fragman, Rec: Ölüm Çığlığı full izle, Rec: Ölüm Çığlığı online izle, Rec: Ölüm Çığlığı indirmeden izle, online Rec: Ölüm Çığlığı izle, Rec: Ölüm Çığlığı filmi, Rec: Ölüm Çığlığı filmini izle, ...

İki Dil Bir Bavul - Online Sinema İzle

0 yorum

IMDB Değerlendirmesi:6.5/10

Yapım:2009 Türkiye

Tür:Dram

Yönetmen:Orhan Eskiköy, Özgür Doğan

Senaryo:Orhan Eskiköy

Süre:1 saat 21 dakika.

Vizyon Tarihi:23 Ekim 2009

Başrollerdeki Oyuncular:Emre Aydın, Zülküf Yıldırım, Rojda Huz, Vehip Huz.

Orhan Eskiköy ve Özgür Doğan’ın yönettiği İki Dil Bir Bavul, İstanbul Film Festivali’ndeki ilk gösteriminin ve Adana Altın Koza Film Festivali’nde kazandığı ‘Yılmaz Güney Ödülü’nün ardından dikkat çekti. Film, yıllardır süregelen bir meselenin çözümünün kolay olmayacağını göstermekle birlikte, bize nereden başlayacağımız konusunda ipuçları veriyor.























Geçmişin Peşinde İzle

0 yorum

Başarılı bir psikiyatrist olan Zach Riley (Aaron Eckhart), prestijli bir üniversitede sürdürdüğü profesörlük görevini bırakarak, Dr.Reed’e (William Hurt) ait özel bir akıl hastanesinde işe başlar. Riley, Dr.Reed’le görüşmesi sırasında, bu hastanede çalışmak istemesinin asıl nedeninin, babasının bir zamanlar burada yatmış olması olduğunu söylemez. Zach Riley’nin babası T.L.Pierson, ‘Neverwas’ (Hiç Olmadı) adlı, fantastik bir ülkeyi ve orada yaşayan kahramanlarını anlattığı çok popüler bir çocuk kitabının yazarıdır. Fakat, çok başarılı bir yazar olan adam aynı zamanda tedavi kabul etmeyen bir şizofrendir. Karısının ve oğlunun yardım edemediği yazar, son yıllarını bu akıl hastanesinde geçirmiştir. Zach’in asıl niyeti ise, doğru dürüst tanımaya fırsat bulamadığı babasının son günlerinin izini sürmektir. Hastanede yine bir şizofren, gizemli bir hasta olan Gabriel Finch’le (Ian McKellen) tanışınca bu amacına ulaşır gibi olur. T.L.Pierson’ın kitabında yarattığı dünyada yaşamakta olduğunu iddia eden Finch, Zach’in, babasıyla ilgili hiç bilmediği sırlara ulaşmasına yardım eder. ‘Hiç Olmadı’, masalsı atmosferi, hayalle gerçek arasında gidip gelen anlatımıyla son derece etkileyici bir kurguya sahip. Seyirci, o ünlü çocuk kitabında anlatılan dünyaya adım atıp, geri çıkıyor ve her seferinde büyük bir hayal kırıklığıyla gerçek dünyaya geri dönmek zorunda kalmanın acısını yaşıyor.

Film Bilgileri
Orijinal Adı : Neverwas
Yapım : 2005 - ABD, Kanada
Yönetmen : Joshua Michael Stern
Oyuncular : Nick Nolte, Aaron Eckhart, Ian McKellen, William Hurt, Bill Bellamy, Alan Cumming, Brittany Murphy, Jessica Lange
Tür : Dram - Fantastik



21 Temmuz 2010 Çarşamba

İskambilden Ev - Sinema İzle

0 yorum

Babasının ölümünden sonra, tamamen içine kapanan küçük bir kızın annesinin olağanüstü çabaları ve başvurduğu sıra dışı yöntemler sayesinde iyileşmesini anlatan, farklı bir çalışma. Filmde, küçük kızın annesini oynayan Kathleeen Turner yine harikalar yaratıyor.Ruth Matthews’un (Kathleen Turner) bir arkeolog olan kocası, Güney Amerika’da Maya topraklarındaki kazı alanında kaza geçirerek ölür. Genç kadın, iki küçük çocuğunu alarak Amerika’ya geri döner. Neredeyse, kazı alanında büyümüş, ana dilinin yanı sıra İspanyolca ve Maya diyalekti de konuşan küçük Sally, babanın ölümünün şoku ve alıştığı çevreden ayrılmanın verdiği rahatsızlık yüzünden gittikçe içine kapanır. Annesi ve abisi, onun konuşmayı tamamen kestiğini neden sonra anlarlar. Film, izleyicisine, küçük kızın bir Maya yerlisiyle yaptığı içsel konuşmaları dinleterek, bu içine kapanmanın nedenleri hakkında ipuçları verir. Yerli, Sally’ye, mümkün olduğunca sessiz olmasını, acısını sessizce yaşamasını ve babasının artık ayda yaşamakta olduğunu söyler. Kızının otizme varan durumu karşısında çaresiz kalan Ruth, bir çocuk terapistine (Tommy Lee Jones) başvurur. Adam, top atma ve tırmanma konusunda olağanüstü yetenekler sergilemeye başlayan küçük kızı bilinen geleneksel yöntemlerle tedavi etmeye çalışırken, kızına bu yolla ulaşamayacğını anlayan Ruth bambaşka bir yol dener. Kendi içgüdülerini dinleyen kadın, habire iskambilden evler yapmaya çalışan ve bir yerlere tırmanmaya çalışan Sally’nin babasının yaşadığına inandığı aya ulaşmaya çalıştığını anlar ve kızı için, evin bahçesinde bir kule inşa etmeye başlar. Yorgunluktan bitap düşüp uyuyan Ruth, rüyasında Sally’yi görür ve konuşmaya başlarlar. İnsan algısının dışında başka bir planda geçen bu konuşma sonunda, babasına veda etmeyi başaran küçük kız annesine ve normal dünyaya geri döner. Bir ailenin, ölümle başa çıkma ve yas süreçlerini anlatan |İskambilden Ev’ yine ailece izlenebilecek bir çalışma.

Film Bilgileri
Orijinal Adı : House of Cards
Yönetmen : Michael Lessac
Oyuncular : Kathleen Turner, Tommy Lee Jones, Asha Menina, Shiloh Strong, Esther Rolle
Yapım : ABD, 1993
Tür : Dram