7 Temmuz 2010 Çarşamba

Şalvar Davası - Müjde Ar ve Şener Şen

1 yorum
Şalvar Davası film izle

İşte unutulmaz Yeşilçam Klasiklerinden biri daha... Birçok kez izlemiş olsakta tekrar tekrar izleyeceğimiz bir film. Müjde Ar ve Şener Şen'in oyunculuklarını sergiledikleri harika bir komedi.

Şalvar Davası, kadın erkek eşitsizliğini konu alıyor. Böyle büyük bir sorun olan eşitsizlik olgusunu mizah sosuna batırılmışcasına işliyor. O kadar çok eğlenceli bir film ki argoya kaçan bazı dialoglar bile filme gölge düşürmüyor. Bu toplumsal sorunu bu denli eğlenceli kılan usta oyuncular: Şener Şen, Müjde Ar, Halil Ergün, Pembe Mutlu, İhsan Yüce, ... Filmin Yönetmen koltuğundaysa Kartal Tibet yer alıyor.

Bu unutulmaz filmi bir buçuk saatinizi çok görmeyin. :) İyi seyirler !


Anahtar Kelimeler : şalvar davası, şalvar davası izle, şalvar davası full izle, şalvar davası indirmeden izle, şalvar davası online izle, şalvar davası bedava izle, şalvar davası full, şalvar davası filmi full izle, online şalvar davası izle, şalvar davası şener şen, şalvar davası filminden görüntürler, şalvar davası izlesene, şalvar davası müjde ar, müjde ar filmleri, müjde ar vikipedi, müjde ar filmleri izle, şener şen filmleri, şalvar davası hakkında, şalvar davası filmini izlemek istiyorum, ...

1 yorum: