26 Temmuz 2010 Pazartesi

Kaçacak Yer Yok - Nowhere to Run Filmini İzle ve İndir

0 yorum

Tür : Aksiyon / Dram / Romantik
Yönetmen : Robert Harmon
Yapım : 1993, ABD
Süre : 102 dk.

Oyuncular
Jean-Claude Van Damme (Sam) , Ted Levine (Mr. Dunston)
Rosanna Arquette (Clydie Anderson) , Kieran Culkin (Mookie)
Tiffany Taubman (Bree) , Edward Blatchford (Şerif Lonnie)
Anthony Starke (Billy) , Joss Ackland (Franklin Hale)

Filmin Konusu
Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen'in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam'in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Clyde'ın yanına sığınır. Clyde ve çocuklar Sam'in kimliğini bilmezler. Sam aileyi, topraklarını ele geçirmek için canice yöntemlere başvurmaktan çekinmeyen toprak ağası Franklin Hale ve adamlarından korumak üzere kolları sıvar.

Temel İçgüdü yazarı Joe Eszterhas'ın da imzasını taşıyan senaryosu ve Rosanna Arquette gibi kaliteli oyuncuları barındıran kadrosuyla da, aynı dönemdeki Van Damme filmlerine nazaran bir nebze daha nitelikli bir yapım olduğunu söylemek yanlış olmaz.


Kaçacak Yer Yok - Nowhere to Run filmini aşağıdan 4 part halinde izleyebileceğiniz gibi kendi bilgisayarınıza indiredebilirsiniz.













Kaçacak Yer Yok, Kaçacak Yer Yok izle, Kaçacak Yer Yok izle ve indir, Kaçacak Yer Yok download, Kaçacak Yer Yok full izle, Kaçacak Yer Yok online izle, Kaçacak Yer Yok filmini izle, Kaçacak Yer Yok filmini indir, ...

0 yorum: