2 Ağustos 2010 Pazartesi

Çılgın Kardeşler Filmini İzle

0 yorum

Çılgın Kardeşler Filminin Konusu

Evvel zaman içinde, iki atılgan ama birbirine taban tabana zıt iki kardeş yaşarmış, kuşkucu Will ve hayalperest Jacob. Bu ikili, ÇILGIN KARDEŞLER olarak tanınmaya başlamış. Kardeşler taşrada dolaşır, masalları derler ve yayarlarmış - bugün bile yediden yetmişe herkesi büyüleyen ve korkutan, iyi ile kötü arasındaki destansı savaşları, canavarlar, efsanevi canavarlar ve kötü cadılarla sonsuz mücadeleler içine giren sıradan insanları anlatan, tehlike ve gizem dolu masallar. Gerçekten de Grimm Kardeşler asırlardır dünyanın en çılgın rüyaları ve en kötü kabuslarına temel oluşturan öyküleri bir araya getirmiştir.

Tabii ki Grimm masalları, ancak safların ve batıl inançlıların inanacağı türden eğlendirici hikayeler - bir nevi hurafeler. Gerçek olmadıkları kesin. Yoksa gerçek mi? “Brezilya”, “On İki Maymun” ve “Balıkçı Kral”ın inanılmaz görsel dünyasını yaratan yönetmen Terry Gilliams, kendilerini en çılgın ve en masalsı hayallerin gerçeğe dönüştüğü lanetli bir köyde bulan ünlü masalcıların maceralarını çarpıcı bir şekilde perdeye aktarıyor. Günümüzün en karizmatik sinema yıldızlarından Matt Damon ve Heath Ledger daha önce hiç denemedikleri bu film türünde, önce karşımıza sahtekar olarak çıkıyor ve sonra da kahramanlaşıyorlar. Gilliam bu filmde, komedi, hayal dünyası, korku ve aşk unsurlarını, destansı bir dille anlatıyor ve en iyi masallardan ilham alarak ortaya olağan üstü bir macera çıkarıyor.

Yönetmen :Terry Gilliam
Senaryo :Ehren Kruger
Oyuncular :Petr Ratimec, Barbara Lukêsova, Anna Rust, Jeremy Robson,Matt Damon
Filmin Türü :Komedi, Fantastik
Orijinal Adı :The Brothers Grimm
Yapımcı Firma :Mosaic Media Group
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :118 dakika



Çılgın Kardeşler, Çılgın Kardeşler izle, Çılgın Kardeşler filmi, Çılgın Kardeşler filmi izle, Çılgın Kardeşler filmini izle, Çılgın Kardeşler full izle, Çılgın Kardeşler indirmeden izle, Çılgın Kardeşler online izle, Çılgın Kardeşler filmini full indirmeden izle, online Çılgın Kardeşler izle, Çılgın Kardeşler tv8, Çılgın Kardeşler tv8 canlı izle, Çılgın Kardeşler full seyret, ...

0 yorum: