1 Ağustos 2010 Pazar

Raydan Çıkanlar - Derailed İzle (Online Sinema İzle)

0 yorum

Raydan Çıkanlar Filminin Konusu

Reklamcı Charles Schine (Clive Owen) her gün işiyle evi arasında mekik dokuyan Chicago’lulardan birisidir. İşine gitmek için her sabah düzenli olarak 8:43 trenini yakalamak zorundadır. Bir gün treni kaçırır ve Lucinda Harris (Jennifer Aniston) ile tanışır. Lucinda çok güzel, büyüleyici ve baştan çıkarıcıdır. Artık Charles’ın hayatı sonsuza dek değişecektir.

Lucinda ve Charles’ın her ikisi de adeta çocuklarıyla evli olmasına rağmen sanki bir manyetik alan gibi birbirlerine doğru çekilirler. Birlikte yedikleri öğle yemekleri kısa sürede iş sonrası akşam yemeklerine dönüşür. Çok geçmeden de kendilerini bir otel odasında bulurlar. Charles ile Lucinda’nın mükemmel gibi görünen ilişkisi, odaya LaRoche (Vincent Cassel) adlı acımasız bir yabancının girmesi ve ikisini silahla tehdit etmesiyle çıkmaza girer. Yasak aşk artık akla hayale sığmayacak kadar tehlikeli ve şiddet yüklü bir kabusa dönmüştür.

Charles’ın yaşamı artık ihanet, şantaj, şiddet ve cinayetlerle doludur. Karısına açılamayan ve polise de bir şey söyleyemeyen Charles, artık tanımlayamadığı bambaşka bir dünyanın içinde tuzağa düşmüştür. Yakın zaman öncesine kadar bildiği hayatından eser kalmamıştır.

Psikolojik gerilim filmi “Derailed”in yönetmenliğini, bir önceki çalışması “Evil” ile 2004 yılında en iyi yabancı film Oscar’ını kazanan İsveçli yönetmen Mikael Håfström üstlendi. James Seigel’in aynı adlı çok-satan kitabından uyarlanan filmin başrollerinde Clive Owen, Jennifer Aniston, Melissa George, Vincent Cassel, RZA ve Xzibit kamera karşısına geçti.


Oyuncular :Vincent Cassel, Clive Owen, Jennifer Aniston, Addison Timlin,Melissa George
Filmin Türü :Dram, Gerilim
Orijinal Adı :Derailed
Yapımcı Firma :Miramax Films
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :112 dakika

Raydan Çıkanlar, Raydan Çıkanlar izle, Raydan Çıkanlar filmi, Raydan Çıkanlar filmini izle, Raydan Çıkanlar online izle, Raydan Çıkanlar full izle, Raydan Çıkanlar filmini full izle, Raydan Çıkanlar seyret, Raydan Çıkanlar atv, Raydan Çıkanlar atv canlı izle, Raydan Çıkanlar 2 ağustos 2010, Raydan Çıkanlar filmi seyret, Raydan Çıkanlar filmini kesintisiz izle, Raydan Çıkanlar film bilgileri, Raydan Çıkanlar film izle, ...

0 yorum: