18 Temmuz 2010 Pazar

Büyük Yarış - Le Raid (2002) Filmini İzle

0 yorum


http://www.imdb.com/title/tt0281108/


Tür : Komedi / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Ekim 2003
Yönetmen : Djamel Bensalah
Yapım : 2002, Fransa
Süre : 94 dk.

Oyuncular
Julien Courbey, Lorant Deutsch, Helene de Fougerolles
Didier Flamand, Roschdy Zem, Atmen Kelif, Gerard Jugnot

Filmin Konusu
"Büyük Yarış", dört kafadarın maceralarını konu alıyor. Hırsızlıktan bir türlü vazgeçemeyen dörtlü, başlarından çeşit çeşit maceralar geçse de, kendilerini dünyanın en serinkanlı tipleri olarak görmeyi sürdürür. Patronları onlara son bir şans tanımaya karar verir. Görevleri,Montreal'e uçarak beş yıldızlı bir otele yerleşmek ve patronlarının sevgilisi Nathali'yi korumaktır. Oysa onlar bu işi tatile gitmek olarak algılamaktadırlar.

Nathali bir sabah yürüyüş yapmak için odasından ayrılınca, durumu fırsat bilerek odayı araştırmaya karar verirler. Ama büyük bir talihsizlik sonucunda Nathali'nin odası yerine başka bir odaya girerler. Bunun sonucunda da zengin, yakışıklı ve atletik yapılı Segonzac Leonore'nin öldürülmesi için 4 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza atmak zorunda kalırlar. Anlaşmayı imzalamak işin kolay yanıdır. Sonrasında ise maceraperest dörtlüyü hayatta kalma mücadelesibeklemektedir. Bundan böyle hayatlarında gece kulüplerine ve şık elbiselere yer yoktur. Önlerinde paraşütle atlayışlar, dağ tırmanışları ve rafting de dahil olduğu zorlu bir süreç vardır. Esas katillerin ortaya çıkışıyla işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.


Büyük Yarış, Büyük Yarış izle, Büyük Yarış indir, Büyük Yarış film indir, Büyük Yarış filmini indir, Büyük Yarış online indir, Büyük Yarış download, Büyük Yarış sinemalar, Büyük Yarış film bilgileri, Le Raid, Büyük Yarış filmini indir, Büyük Yarış 2002 izle, Büyük Yarış divx, Büyük Yarış full indir, Büyük Yarış rapidsiz, ...

0 yorum: