12 Temmuz 2010 Pazartesi

Musallat (2007) Filmini İzle

1 yorum

http://www.imdb.com/title/tt1077091/

Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : Alper Mestçi
Senaryo : Alper Mestçi
Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran
Müzik : Reşit Özdamla
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular
Burak Özçivit , Biğkem Karavus
Kurtuluş Şakirağaoğlu

Filmin Konusu
Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Suat ve Nurcan, yaşadıkları köyde mutlu bir yaşam sürmektedirler. Herkesin gıpta ile izledikleri aşklarını artık evlilikle taçlandırma zamanları gelmiştir. Fakat mutlu çiftin bu kararı alması ile başlarına büyük bir bela musallat olur.

Başka dünyalardan gelen bir varlık, çevrelerinde açıklaması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir. Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi huzur dolu değildir.

Gen filminin senaristlerinden olan Alper Mestçi'nin ilk filmi olan Musallat, Mia Film'den Banu Akdeniz ve yapım ortağı Murat Toktamışoğlu'nun yapımcılığında, genç bir oyuncu kadrosuna sahip.



musallat, musallat izle, musallat filmi, musallat online izle, musallat indir, musallat oyuncuları, musallat filmini izle, musallat indir, musallat download, musallat rapidshare, musallat full indir, musallat film bilgileri, musallat filminin konusu, musallat filminin fragmanı, musallat fragman, musallat sinemalar, musallat beyazperde, ...

1 yorum: