11 Ağustos 2010 Çarşamba

Jodhaa Akbar (Online Sinema İzle)

0 yorum

16. yüzyılda geçen büyüleyici bir aşk masalı… Moğol İmparatoru Celaleddin Muhammed Akbar ve Hindu Rajput prensesi Jodhaa… İki krallığın ittifakı için yapılan zorlama bir evlilikten doğan gerçek bir aşk! İmparatorluğunun sınırlarını, birbirinden başarılı fetihlerle; Himalayalar’dan Afganistan’a kadar devasa bir alanda genişleten İmparator Akbar için politik başarının çok da değeri yoktur. Onun için, refah bir imparatorluğun tanımı, barış, huzur ve hoşgörü içinde yaşayan halklardır. Hoşgörüsü, cömertliği, gücü ve zekası ile İmparator Akbar, sonunda Hindu bölgesinin en saldırgan ve cesur halkı olan Rajput’ların sadakatini de kazanır. Her iki taraf da bu bağlılığın daha da güçlenmesi için ne yapılması gerektiğinin farkındadır. İki taraf arasında bir evlilik. Güzeller güzeli Rajput prensesi Jodhaa, babasının zoruyla, hiç görmediği İmparator ile evlenmeyi kabul eder. Ama gerçek bir Müslüman olan Akbar’dan, kendi geleneklerini koruyacağı konusunda söz ister. Prensesin, sarayına kendi rızasıyla gelmediğini fark eden İmparator, Jodhaa’nın ve Rajput halkının kalbini kazanmak ve imparatorluk sınırları içinde hayalini kurduğu refahı sağlamak için şimdiye dek alışık olmadığı bir sınav vermek zorundadır.

Yönetmen : Ashutosh Gowariker
Yapım Yılı : 2008
Türü : Dram / Tarihi / Romantik / Savaş
Oyuncular : Hrithik Roshan, Aishwarya Rai, Sonu Sood, Poonam Sinha, Suhasini Mulay

Jodhaa Akbar filmi bugün tv de ilk kez Atv'de ! Saat 23:00'da Atv'den izleyebilirsiniz. Aşağıda filmin fragmanı bulunmaktadır.


Jodhaa Akbar, Jodhaa Akbar izle, Jodhaa Akbar filmi, Jodhaa Akbar seyret, Jodhaa Akbar full izle, Jodhaa Akbar atv, Jodhaa Akbar seyret, Jodhaa Akbar filmini izle, Jodhaa Akbar full seyret, Jodhaa Akbar atv canlı izle, Jodhaa Akbar tv de bugün, Jodhaa Akbar film bilgileri, Jodhaa Akbar konusu, Jodhaa Akbar oyuncuları, Jodhaa Akbar filmi hakkında, Jodhaa Akbar filmini indir, Jodhaa Akbar fragman, ...

0 yorum: