17 Ağustos 2010 Salı

Gerçeğin Yüzü - Freedomland (Online Sinema İzle)

0 yorum

TV'de ilk kez! Gerçeğin Yüzü - Freedomland filmini 17.08.2010 23:15'te Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz. Aşağıdaysa filmin fragmanı bulunmaktadır.

Brenda Martin (Moore) arabasının çalındığını ve oğlunun da arabanın içinde olduğunu iddia ettiğinde, Detektif Lorenzo Council (Jackson) liderliğinde suçlama ile ilgili yoğun bir araştırma başlar. Oğlunu bulabilmek için çıldıran Brenda şüphe ve suçlamalarla dolu bir kâbusla da savaşmak zorundadır. Ve herkesin gerçeği ortaya çıkarma çabaları, sürükleyici olaylar zincirinin sonunda, insanın kanını donduran, rahatsızlık verici ve şok edici bir şekilde sonuçlanır.

YÖNETMEN: Joe Roth OYUNCULAR: Samuel L. Jackson, Julianne Moore, Ron Eldard, William Forsythe YAPIM YILI: 2006


Gerçeğin Yüzü, Gerçeğin Yüzü izle, Gerçeğin Yüzü filmi, Gerçeğin Yüzü filmini izle, Gerçeğin Yüzü online izle, Gerçeğin Yüzü filmini seyret, Gerçeğin Yüzü online izle, Gerçeğin Yüzü kesintisiz izle, Gerçeğin Yüzü star, Gerçeğin Yüzü star tv, Gerçeğin Yüzü tv de ilk kez, Gerçeğin Yüzü tv de izle, Gerçeğin Yüzü star tv izle, Freedomland, Freedomland izle, Freedomland filmi, Freedomland altyazılı, Freedomland fragman, Freedomland oyuncuları, Freedomland film bilgileri, Freedomland türkçe dublaj, Freedomland star, ...

0 yorum: