3 Ağustos 2010 Salı

Donmuş Irmak - Frozen River (2008) Filmini İzle

0 yorum

Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 29 Mayıs 2009
Yönetmen : Courtney Hunt
Yapım : 2008, ABD
Süre : 92 dk.
Oyuncular Melissa Leo (Ray Eddy) , Mark Boone Junior (Jacques) Michael O Keefe (Trooper Finnerty) , Misty Upham (Lila) Charlie McDermott (T.J.) , James Reilly (Ricky)

Filmin Konusu
Kanada'nın Amerika sınırına yakın yaşayan iki kadın yaşamlarını devam ettirebilmek için yaşadışı yollardan göçmen taşıyorlardır. Sınırdaki ırmağın donmasıyla kamyona doldurdukları göçmenleri karşı kıyıya taşıyorlardır. İki kadın da bu işi her defasında son defa olarak yapmak isteseler de olaylar planların dışında gelişir. Courtney Hunt'ın ilk filmi olan ve bir insanlık dramının anlatıldığı Donmuş Irmak, Sundance Film Festivali'nde büyük ödüle layık görülmüştür.










Donmuş Irmak, Donmuş Irmak izle, Donmuş Irmak filmi, Donmuş Irmak filmini izle, Donmuş Irmak online izle, Donmuş Irmak filmini full izle, Donmuş Irmak seyret, Donmuş Irmak filmini full izle, Donmuş Irmak türkçe dublaj izle, Frozen River, Frozen River izle, Frozen River filmi, Frozen River seyret, online sinema izle, Frozen River filmini online izle, Frozen River online seyret, Frozen River altyazılı izle, Frozen River full indir, ...

0 yorum: