3 Ağustos 2010 Salı

İdeal Bir Koca - An Ideal Husband Filmini İzle

0 yorum



‘İdeal Koca’, Oscar Wilde’a özgü mizah duygusunun mükemmel bir örneği olan nefis bir 19.Yüzyıl İngiliz dönem filmi. Güçlü bir kadro ve zekice kotarılmış bir senaryoya sahip olan yapım, dönem filmi meraklılarını kesinlikle tatmin edecek son derece eğlenceli bir seyirlik. İngiliz parlamentosunun yükselen yıldızlarından Sir Robert Chiltern (Jeremy Northam), tüm meslek hayatı boyunca, dürüstlük simgesi olmuş ve bunu kendine ilke edinmiş bir adamdır. Onun hayatında aksi bir durumun, örneğin mesleğin başındayken, bir barona gizli hükümet bilgileri sızdırıp bunun karşılığında da iyi bir para almış olması inanılacak gibi değildir. Sir Chiltern aynı zamanda, dürüstlüğe en az kendisi kadar önem veren Lady Gertrude Chiltern’la (Cate Blanchett) harika bir evliliği olan mutlu bir adamdır.

Derken, Lady Chiltern’ın eski bir okul arkadaşı olan Bayan Cheveley, (Julianne Moore) Londra’ya gelir…. Daha önce bir baronla evli olan Bayan Cheveley’in elinde Chiltern’ın bilgi sattığı mektubun bir kopyası vardır. Kadın, Sir Chiltern’a şantaj yapar. Chiltern ya yeni çıkacak olan bir yasa hakkındaki görüşünü değiştirecek ve bu sayede Cheveley’in yatırımları korunacak ya da kadın onun bir sahtekar olduğunu herkese açıklayacaktır. Burada olaya, Chiltern’ın en iyi arkadaşı olan, genç ve boş gezer Lord Goring (Rupert Everett) karışır. Chiltern, ona, karısını bu kötü habere hazırlaması için yalvarır. Bu plan yürürken, Goring, Chiltern’ın kızkardeşi Mabel’a (Minnie Driver) aşık olur. Bayan Cheveley ise, onun üçüncü koca adayı olarak mükemmel bir seçim olduğuna çoktan karar vermiştir.

Yapım:1999 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Oliver Parker
Senaryo:Oscar Wilde, Oliver Parker
Yapımcı:Bruce Davey, Uri Fruchtmann
Görüntü Yönetmeni:David Johnson
Müzik:Charlie Mole




İdeal Bir Koca, İdeal Bir Koca izle, İdeal Bir Koca filmi, İdeal Bir Koca imdb, İdeal Bir Koca film bilgileri, İdeal Bir Koca sinemalar, İdeal Bir Koca tv8, İdeal Bir Koca tv8 izle, İdeal Bir Koca full izle, İdeal Bir Koca seyret, İdeal Bir Koca filmini izle, İdeal Bir Koca filmini indirmeden izle, An Ideal Husband, An Ideal Husband izle, An Ideal Husband filmi, An Ideal Husband türkçe izle, An Ideal Husband türkçe dublajlı, An Ideal Husband dvd izle, An Ideal Husband hd izle, An Ideal Husband dvdrip, ...

0 yorum: