19 Şubat 2008 Salı

O kadın

0 yorum

ÖZET:
Yeşim (Selin Demiratar), kariyer sahibi ve varlıklı bir moda tasarımcısıdır. İşadamı Bülent (Burak Hakkı) ile uzun zamandır süregelen beraberlikleri evlilikle sonuçlanmak üzere iken, Okan’la (Tardu Flordun) karşılaşır. Bir müzisyen olan Okan’ın sınır tanımaz özgürlük anlayışı Yeşim’i cezbeder. Nokta konamayan ilişkiler ağı, üç insanın hayatını bilinmeyen bir kadere sürükler.

Aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi çarpıcı görüntü ve diyaloglarla anlatan film, Sezen Aksu şarkıları ekseninde işleniyor."

Film müzikal bir film olması sebebiyle Türkiye’de ilki deneniyor.. Filmde konuşma yok, sadece görüntü ve Sezen Aksu şarkıları.. Birçok kişi tarafından Sezen Aksu konseri şeklinde nitelendirilen filme, "farklı" bir şey arayanların gitmesi gerekli.

Yapım : 2007, Türkiye
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Korhan Bozkurt
Senaryo : Korhan Bozkurt
Oyuncular : Erol Günaydın, Burak Hakkı, Şebnem Dönmez, Burhan Öçal, Tardu Flordun, Nefise Karatay, Selin Demiratar, Kamil Güler, Başak Sayan, Sinemis Candemir
Yapımcı : Ahmet Çelenk
Görüntü Yönetmeni : Tolga Kutlar
Müzik : Sezen Aksu
Dağıtım : Kenda film
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
o kadın izle,online o kadın izle,o kadın indir,film indir,sinema keufi,güzel filmler,sezen aksu,o kadın fragman,online o kadın keyfi,indirmeden o kadın izle

0 yorum: