10 Ağustos 2010 Salı

Hayallerin Peşinde - Revolutionary Road (Online Sinema İzle)

0 yorum

Hayallerin Peşinde (İngilizce özgün adı: Revolutionary Road), Richard Yates'in 1961 tarihli aynı adlı romanından Justin Haythe tarafından uyarlanan 2008 yapımı film. YönetmenliğiniAmerican Beauty filmi ile Oscar ödülü kazanan Sam Mendes'in yaptığı filmde başrolleriLeonardo DiCaprio ve Kate Winslet paylaşıyorlar. Winslet, DiCaprio ve Kathy Bates bu filmle, 1997 yapımı Titanic filminden sonra ilk kez bir araya geliyorlar. Revolutionary Road aynı zamanda Kate Winslet'ın eşi Sam Mendes ile yaptığı ilk film projesidir. 26 Aralık 2008'de Amerika'da limitli olarak gösterilecek olan film, Türkiye'de UIP tarafından 13 Şubat 2009 tarihinde Hayallerin Peşinde adıyla gösterime girdi.

Konu

1950'lerde yaşanan savaş sonrası tekdüzeli bir yaşam tarzının içinde yeni taşındıkları banliyöde huzurlu bir yaşam için mücadele eden iki çocuklu Frank ve April Wheeler çiftinin zamanla anlaşmazlık ve aldatmalarla devam eden evliliklerinin hikâyesi.

Oyuncular

  • Leonardo DiCaprio - Frank Wheeler
  • Kate Winslet - April Wheeler
  • Kathy Bates - Mrs. Givings
  • David Harbour- Shep Campbell
  • Michael Shannon - Mrs. Givings' son
  • Zoe Kazan- Maureen

Hayallerin Peşinde, Hayallerin Peşinde izle, Hayallerin Peşinde filmi, Hayallerin Peşinde filmini izle, Hayallerin Peşinde online izle, Hayallerin Peşinde seyret, Hayallerin Peşinde atv, Hayallerin Peşinde atv online izle, 10 ağustos salı Hayallerin Peşinde, Hayallerin Peşinde atv canlı izle, Hayallerin Peşinde tv de bugün, Hayallerin Peşinde türkçe dublaj izle, Hayallerin Peşinde online izle, Revolutionary Road, Revolutionary Road izle, Revolutionary Road filmi, Revolutionary Road seyret, Revolutionary Road full, Revolutionary Roadaltyazılı, Revolutionary Road indirmeden izle, Revolutionary Road filmini online bedava izle, Revolutionary Road free download, Revolutionary Road leonardo dicaprio, Revolutionary Road kate winslet, ...

0 yorum: